Tisdag 31 maj 2011

2011-05-31 16:23:46 / 1 kommentarer ..


Vad gjorde Jenny idag? Jo, hon tog motorcykeln till jobbet. Och vad hände? Jo, det började regna... Är det inte typiskt så säg!

Det var så att Mikael ville gärna ha Gunilla (min bil) idag. Han skulle ut och "valla Farmor" som han sa. Dvs, hans mamma ville runt i affärer och shoppa. Och då ville han ha min bil. Jag tycker det är bra att han har den emellanåt, för då upptäcker han att den är smutsig och då städar han den. Vilket även har skett idag. :)

Hur som helst så valde jag då mellan att ta motorcykeln eller den skruttiga Opeln. Det var ju molnigt, men jag valde ändå att ta min kära mc, Flora Jasmine. Och givetvis kom regnet, så nu blir den smutsig... Men, även det brukar lösa sig om hon får stå i garaget ett tag. Mikael tycker inte att hon ska vara smutig och plötsligt så är den ren! :)

Ja, hur som helst... Idag var jag upp till mamma på lunchen. Hon var lite bättre idag, även om jag betonar lite...

När jag slutade åkte jag hem till Frasse för att ge honom mat... Tyvärr hann jag inte ända fram innan jag lyckades krocka med min mc. Jag körde helt enkelt in i en bil... Trots att jag gjorde allt jag kunde så låste jag hjulen och smackade in en framförvarande bil. Det spöregnade när det hände, så det var ju tok-halt ute... :(

Det gick dock rätt sakta, så skadorna på bilen blev inte så stora. Min älskade motorcykel mår dock mindre bra... Hela framskärmen klämdes fast runt framhjulet, avgassystemet förstört, förmodligen mår inte framgaffeln så bra osv... Själv for jag med en regäl smäll i asfalten med huvudet och rullade ner i diket.

För att göra en lång historia kort. Ambulansen och polisen kom. Ambulansen tog med mig, polisen stannade och vaktade motorcykeln tills Mikael kom dit och hämtade den. Eftersom jag har ont i en nackkota, sa läkaren att jag måste röntgast. Efter röntgen (som inte visade något) fick jag fara hem...

Jag mår rätt bra. Lite sliten känner jag mig, men det är ok. Mest av allt är jag förbannad. Hur i hela h-vetet kan man förstöra en hoj på det där sättet!? Idiotiskt...

Nåja, det blir inga bilder idag. Jag ska nog ta och lägga mig på min massagedyna ett tag. Ha det bra alla!
 


Måndag 30 maj 2011

2011-05-30 20:14:49 / 1 kommentarer ..


Tiden går och går och jag tycker inte jag hinner med den här bloggen så bra… Jag vill dock inte släppa den helt, utan jag tittar in då och då! :)

Hoppas att ni alla har det bra. Jag har det… ganska bra… Min mamma har tyvärr åkt in på sjukhus. Hon mår inte så bra… Hon var faktiskt riktigt nära att gå bort innan vi hittade henne. Jag vill inte gå in på detaljer, men jag kan säga att sorgen efter en annan människa kan verkligen ta knäcken på en.

Min mamma och hennes man var ett par som verkligen var "bara de". De levde helt enkelt för varandra. Och vad händer då när en av dem avlider… Den andra tappar all livsgnista… Och då är det inte lätt att ta hand om sig. Det är inte lätt att hitta anledningar till att vara glad, göra saker och inte ens en anledning till att äta, är lätt att finna.

Jag tycker dock det är skönt att hon är under vård och att hon får tre mål mat per dag, plus att hon får vila, vila och åter vila… Stackars lilla mamma, jag tycker så otroligt mycket synd om henne…

Så min tillvaro just nu handlar om att springa upp till mamma varje lunch, åka hem till mamma efter jobbet för att sköta om katten Frasse! Den stackaren saknar ju mamma något enormt! Jag håller också på att städa och rensa hemma hos mamma så att det är rent och fräscht där!

I helgen var vi på bilutställning och tittade på coola bilar. Tyvärr var ju vädret inte det bästa, men det var ju ändå kul att gå och kika. Sedan har vi varit och köpt galon till en del av båtklädseln. Kanske vi kommer igång att fixa det också snart… :) På lördag hämtade vi hem Frasse till oss så han fick lite sällskap i ett dygn, men jag tror nog han trivs bäst hos mamma, även om han måste vara ensam. Han känner sig ju mest hemma där.

I söndags var jag hela dagen hos mamma och städade. På kvällen åkte jag och Mikael till stan och åt middag och gick på bio. Såg nyaste Pirates-filmen. Den var väl sådär, men det var kul att gå på bio iaf.

Idag har jag umgåtts med båda mina barn. Fian kom till sjukhuset och hälsade på mamma (sin mormor) och sedan höll hon mig sällskap på jobbet tills jag slutade. Då hämtade vi Matte och for till Storheden. Sedan har jag hunnit med ett avsnitt med Cold Case plus att jag har bakat till Mikaels jobb...

Resten av kvällen blir nog lugn.

I fredags var jag på BBB med mina kära arbetskollegor, inklusive Anneli! :) Det var trevligt...


Rosen och Anneli.


Mallan (med vinglas), PK och Cissi.


Agge och jag köpte varsin BBB Milkshake (innehåller faktiskt även vodka)... :) Cissi har tagit kortet med sin Iphone...


Visst ser de mumsiga ut? De var det oxå... :)
 


Måndag 23 maj 2011

2011-05-23 19:46:38 / 0 kommentarer ..


Idag har jag och Mikael varit tillsammans i 4 år och 10 månader... Men vem räknar...!? :P

Hoppas att allt är bra ute hos er alla. Här är det bättre än förra veckan. Jag hade några dagar där jag verkligen inte trodde på samhället, men det har vänt. Sakta men säkert... Än är inget löst, men jag ser förhoppningsvis en ljusning någonstans... :) Ibland önskar jag att jag vore allsmäktig och kunde fatta beslut åt alla. Det kan jag ju inte, det kan ingen, men man kanske kan påverka en del människor åt rätt håll. Jag ska försöka och jag hoppas jag lyckas!

De senaste dagarna har varit rätt händelselösa. Eller, jag har mest pysslat på hemma med städning och renovering. Klätt om köksstolar och det kommer jag ALDRIG göra någon fler gång. Hellre köper jag nya stolar... Fy så trist och krångligt...

Idag har jag haft middagsdate med min goa goa vän, Anneli. Usch vad jag saknar henne på jobbet. Jag har ju givetvis andra bra kollegor, men ingen kan ju ersätta någon annan och Anneli... Du fattas mig! Men tur vi kan träffas utanför jobbet, vilket vi gjorde idag! :)

Jag ska inte skriva så mycket mer idag. Istället ska jag visa lite bilder från två tidigare tillfällen...


Det första tillfället är när Anneli jobbade sin sista dag i växeln. Vi hade sådan tur att vi fick smörgåstårta just den dagen... :) (Faktiskt inte pga Anneli, utan eftersom alla svarade på medarbetarenkäten).


Så här såg en av tårtorna ut... Smaskens...


Anneli fick lite presenter från mig. En cd med Tomas Di Levas senaste album, och ett liten text från mig till henne... Vi hade ingen riktig avtackning med presenter från alla, eftersom Anneli faktiskt "bara" är tjänstledig.


Gulle-Anneli... <3


En lördag här om veckan så var vi till Jävre och hälsade på Tomas och Ingela som campade. Ingela ser ut att frysa, och det gjorde hon oxå. Det var sjukt kalla vindar från havet...


Tomas och Ingela har ny husbil... Superfin!


Vi körde hoj... (Efter den här turen blev jag sjuk, så kallt var det...)


Vi tog oss en promenad upp till affären.


Fyren!


Det är så fint på den här rastplatsen... :)

Ja, det var ungefär vad jag ville visa den här gången. Jag önskar er alla en trevlig kväll eller dag, beroende på när ni läser inlägget!
 

Torsdag 19 maj 2011

2011-05-19 20:34:48 / 3 kommentarer ..


AAAAHHHH.....!!!!

Jag hade skrivit ett sådant långt inlägg och det bara försvann!!! F A S E N vad less jag blir.. :(

Jag skrev att jag varit rätt ledsen en tid och att det brast rätt mycket igår. Men jag märkte oxå att jag fick ett enormt stöd av mina nära och kära direkt jag berättade att jag har det jobbigt. Även om många inte kan hjälpa mig rent konkret, så finns de där så jag kan prata med dem. Det känns riktigt bra måste jag säga.

Den sista veckan har jag dessutom varit sjuk. Förkyld och feber... Inte kul. Chefen till och med ifrågasatte varför jag var på jobbet... :O Men nu börjar det kännas bättre, tack och lov.

Förra helgen var vi och hälsade på Tomas o Ingela när de campade i Jävre. Vi körde hoj och det var kallt, men mycket trevligt... :)

Veckan före det var jag och tränade i stort sett varje dag. Min dotter Sofia hade blivit besatt av träningsdjävulen och drog med mig till Inpuls varje dag. Jag hade skaffat ett kompiskort till henne som gällde i en vecka, och det var som om hon blev helt tokig av det. Men jag ska egentligen inte klaga, för vi hade riktigt kul tillsammans!

Jag har varit och shoppat bal- och avslutningskläder till min son. Han har blivit så stor nu!!! Tänk, han ska ha kostym, skjorta, slips och loafers på sig! Så snygg han kommer att bli... :) Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag tillsamman på stan, där vi shoppade lös. Matte gick med fem(!) påsar omkring på stan och bar sina saker i dem... Tror aldrig det hänt...

Min älskade kollega, och framför allt vän, har gått på sin tjänstledighet och börjat sitt nya jobb. Saknaden efter henne är otroligt stor. Mycket större än vad jag trodde... Men vi får helt enkelt träffas mycket mer privat istället. Vi har ju faktiskt träffast en kväll den här veckan och hann skvallra rätt mycket då. Kul att höra att hon trivs så bra!!! :)

Ja, men ungefär så har väl den sista tiden varit. Det blir ingen bild idag, för jag sitter vid vår nya lilla dator och här har vi inga bilder. Just nu orkar jag inte heller lägga in någon hit. Hoppas ni ursäktar!

Jag hoppas och tror att vi snart hörs igen!!! MÅNGA KRAMAR OCH HÄLSNINGAR från mig!!!


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!