Tisdag 28 december 2010

2010-12-28 19:07:15 / 1 kommentarer ..


Ja, jag lever och finns här. Jag har varit ledig förra veckan (utom måndag) och nu är jag åter till jobbet. Förra veckan blev det mycket julpyssel, både med shopping, matlagning och paketinslagning. Mycket trevligt. Dock pajjade ryggen så jag var sängliggande flera kvällar, men det gick bra ändå.

Julen har varit bra. Lugn och skön. På juldagen skjutsade jag och Mikael hem Fian till Rosvik. Sedan fick vi besök av Henning. På söndagen åkte vi till Boden och hälsade på Christer och Marja. ÄNTLIGEN tog vi oss dit för ett besök. Trevligt och bla supergoda winerbröd blev vi bjudna på! :)

Kommissarie Späck har vi hyrt. Totalt värdelös film. Lite av de sämsta jag sett faktiskt...

Ja, ungefär det, plus en massa slappande och njutande, har det blivit! Här kommer lite bilder från de senaste dagarna:


Katterna fick en påse att leka med. Mycket populär!


Robin o Sofia på julafton.


Mina underbara ungar; Mathias o Sofia


Denna kofta hade alltid Bernt varenda julafton. Fian tog över ansvaret att använda den nu när han har gått bort.


Lillen har haft fullt upp i helgen. Mycket att se på tv:n.


Vargar måste studeras nära...


Och på datorn var det fåglar att studera...


...och kanske försöka fånga.


Billabong har mest softat hela helgen... :)
 

Söndag 19 december 2010

2010-12-19 18:37:59 / 2 kommentarer ..


Idag fyller min kompis 40 år! GRATTIS INGELA!!!

Igår var vi på hennes fest. Det var jättetrevligt. Vi var hemma vid 2.30-tiden så det blev rätt sent... Det var jätteroligt att träffa alla bekanta igen som jag inte träffat på så länge. Vi åt och vi drack och tiden bara sprang iväg!

I övrigt har det inte hänt så mycket hos mig. Det är mycket snö som kommer och mycket snö som ska skottas bort. Inte kul alls. Vi har satt upp taket färdigt i köket så nu är det hemska jobbet klart. Fint blev det...

Nästa vecka jobbar jag bara en dag, på måndag. Sedan har jag tagit ledigt. Jag ska julshoppa och julhandla. Så kul!!!

Nu skulle jag sätta in massa kort från festen igår, men det blir inget. Jag hade nästan inga kort på min kamera. Jag använde Ingelas kamera konstant igår när jag fotade. Kul, men det innebar att jag har inga kort därifrån att visa idag.

Slänger in några kort på Plingan istället! Ha det bra alla!

 

 
 

Onsdag 15 november 2010

2010-12-15 20:16:07 / 0 kommentarer ..


Det är kul att blogga när man har något att visa. Jag tror att en del av anledningen till att jag tappat lite sugen på bloggen är att jag tappade lite sugen på att fota. Men när jag var till Tomholmen kände jag hur roligt det var och jag måste nog försöka ha med mig min kamera lite oftare. Tycker det var länge sedan mina arbetskamrater råkade ut för mig och min fina Nikon...

Idag har jag och mina kollegor fått jullunch på jobbet. Jättegott och jättemycket mat. Jag orkade bara det kallskurna. Men då har vi ju kvar det varma till imorgon, vilket inte är helt fel... :)

Annars har dagen varit rätt ok måste jag säga. Nu är det ju onsdag och jag jobbar bara tre dagar till innan jag är julledig. Dvs torsdag, fredag och måndag. Sedan ska fröken Jonsson vara ledig!!!

Gick förbi mamma på vägen hem och hjälpte henne att få in kanalerna på tv:n. Hon fick bara igång 1:an och det blir ju lite långtråkigt förstås.

Hemma åt vi middag och så har jag skjutit lite grisar (Angry Birds). Nu ska jag bara softa framför tv:n. Ville bara visa er mina nya, supersnygga skoterkläder. Iaf tycker jag de är fina.


 


Tisdag 14 december 2010

2010-12-14 21:14:03 / 1 kommentarer ..


Hej igen! Jag lever och jag finns här, även om jag inte skriver titt som tätt... :)

Veckan har varit bra. Fortfarande mycket att göra och mycket att tänka på. Humöret lite si och så. Orolig för både den ena och den andra. Oroar mig för vissa som står mig mer nära än jag hade trott. Men samtidigt känns det som om allt går åt rätt håll.

I helgen var vi på stan. Jag klippte av mig håret. Både själva längden och själva luggen. Mitt tycke om det varierar både från bra till dåligt till bra.

Vi köpte även en taklampa till köket och jag har köpt nya skoterkläder. Sedan har vi renoverat och fixat mer i köket.

Kallt är det , så jag kan inte gått till och från jobbet som jag brukar. Men buss fungerar ju bra det med!

Idag bjöd jag mina barn på Waldorf. Det var riktigt mysigt. Jag gillar att umgås med mina ungar så där... :)

I helgen var jag och Mikael och gick på isen. På Tomholmen fanns det en skylt som berättade att det varit ett båtvarv där på 1800-talet! Det hade jag ingen aning om. Den andra båten de byggde var en brigg som hette Jenny... :) Vilket vackert namn...

Jag knäppte faktiskt lite bilder när vi var ute:


"Hej mitt vinterland..."


På väg bort till Tomholmen, som syns bortanför Mikael.


Framme och här tar vi kaffepaus. Tänk, kanske precis där jag sitter, gjordes en brigg vid samma namn som jag!


Två grabbar kom körande på varsin motorcross. Mikael hade gärna varit en av dem.


Underbart vacker ute.


Mysigt med snö på grenarna...
 


Tisdag 7 december 2010

2010-12-07 20:46:17 / 1 kommentarer ..


En omtumlande dag... Under någon veckas tid har jag känt det på mig. Igår kom första delen av bekräftelsen, idag kom nästa... Sofia och Niklas har gått skilda vägar. Efter två års sammanhållning har de har vuxit ifrån varandra och tycker "bara" om varandra som kompisar...

Det gör ont i mig, för jag har lärt mig att se Niklas som min svärson. Men samtidigt vill jag ju dem båda väl och hoppas att de tagit rätt beslut. Vilket jag oxå tror...

Det finns saker i mitt liv som är ganska tungt och jag håller huvudet ovanför vattenytan hela dagarna. Kvällarna är jag helt matt och slut och orkar inte så mycket. Är det det som kallas livet?

Jag är glad att jag har en sambo som verkligen försäkrar att det är ok. Jag får vara både upp och ner i humöret och han accepterar det. Jag är oxå glad att jag har mina ungar SJÄLVKLART, men inför dem försöker jag hålla humöret lite bättre. Det blir Mikael som får ta de hårda smällarna... :(

Det händer inte så mycket hos mig annars egentligen. Jag går till och från jobbet, vilket innebär att jag är hemma ganska sent. Förutom på torsdagar då jag har bilen för att handla åt mamma. Hemma håller vi på att renovera i köket och just nu är det taket som sätts upp. Det blir SÅ snyggt!

I övrigt går dagarna sin gilla gång och jag ser fram emot lite julledighet snart...


Mikael i full fart med att flytta uttaget från mitt i taket, till fönstret. Jag är så less på detta äckligt fula kök, så förväntan är stor över att få nytt tak och nya tapeter. Och köksbänkar och skåp ovanför fläkten. Skåpdörrarna och kyl/frys o spis kommer att vara kvar, men micron ska bytas. Kommer bli så bra!


Mathias bygger ihop sin nya tv-bänk. Lillen studerar väldigt noga hur man gör.


När han är full-lärd så hjälper han tilll!
 

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!