Torsdag 30 september 2010

2010-09-30 21:48:41 / 1 kommentarer ..


Sista dagen på september. För exakt fyra veckor sedan var jag i Bulgarien. Tiden springer i väg något fruktansvärt.

Precis det har min dag oxå gjort. På jobbet har jag jobbat som en galning för att hinna göra allt som jag var tvungen att hinna den här veckan. Hann precis... :) Jag ska vara ledig imorgon så därför var jag tvungen att fixa det idag.

Efter jobbet åkte jag till Storheden och träffade där mamma och Sofia. Första ärendet var mamma och hennes klippning hos frisören. Hon har längtat så mycket tills hon skulle få klippa sig, så det kändes varmt i hjärtat över att det var dags.

Jag lämnade Fian på frisören (ifall mamma behövde hjälp) och gick sedan runt och handlade inne på Coop. Man är så otroligt förvirrad när man handlar på "fel" affär... Längst nere i ett hörn av butiken hittade jag en annan vilsen själ; Jonte... Han såg minst lika bortkommen ut som jag kände mig. Av en händelse (skulle kunna tänka mig att det beror på frun) så handlar de vanligtvis alltid på Willys.

När jag pratade med honom så ringde Fian och sa att de var klar och jag gick och mötte dem. Mamma var nöjd och fin med håret och jag var nöjd och glad över att hon fått göra det. Sofia och mamma gick och plockade de varor som de skulle ha och sedan gick vi och betalade.

Träffade chefen en snabbis och hann prata lite med henne (medan de andra gick ut och rökte) och sedan packade vi in alla varor i bilen. De + rullstolen + vi personer gjorde att bilen blev proppfull.

Jag skjutsade Fian till bussen, mamma hem och in med varorna och sen fick jag äntligen fara hem. Där möttes jag av en elektriker (Mikael) som höll på flytta lite uttag i taket. Renovering pågår som sagt...

Sedan blev det lite middag och lite dator och lite tv. Imorgon får jag sova, men jag ska ändå i säng i tid. Jag är trött...
 


Onsdag 29 september 2010

2010-09-29 20:36:37 / 0 kommentarer ..


Tisdag 28/10
Åkte till jobbet precis som vanligt. Det var bara det att jag skulle egentligen svängt förbi mamma och sätta ett batteri i garaget på laddning (Mikaels "order"), men det glömde jag ju...

Så efter fikat när jag och Anneli skulle på möte på Landstingshuset, så svängde vi förbi där så jag fick springa in och göra detta. Sedan åkte vi till stan och gick på detta möte. Det var mycket krångligt emellanåt, med processer och diagram och prognoser och allt vad det var. Men vi fick även möjlighet att ha grupparbeten, kvalitetssamordnare emellan, och det var riktigt givande.

Mötet höll på till sent på eftermiddagen. Vi var tillbaka på jobbet ca 16 och då fick vi snabba oss för att förbereda inför vår APT som vi skulle ha på kvällen. Kl 17 startade den och höll på till ca 19.45. När jag kom hem var jag totalt slut i huvudet... Inte så konstigt kanske...

Men när jag gick och la mig började jag berätta för Mikael om dagen. Ju mer jag pratade ju mer ville jag berätta. Tillslut märkte jag att han hade somnat. Det kan ju hända att han inte är lika intresserad av mitt jobb som jag är...

Onsdag 29/10
Trots den jobbiga gårdagen var jag inte så trött denna dag. Jag kände mig både pigg och glad. Men jag hade MYCKET att göra... Även Anneli... Så efter fm-fikat var vi tvugna att gå in i arbetsrummet och arbeta. Där har vi suttit hela dagen och ännu är det mycket kvar. Men oj så roligt det är. Det går inte att komma ifrån...

Den sista halvtimmen satt jag i växeln, eftersom jag stängde idag. Men även där gick tiden så fort så plötsligt var arbetsdagen slut! :)

Jag åkte hem och började med maten. Mikael kom hem en stund efter mig så idag hann jag få fixa middag! :) :) Blev inte så avancerat dock. Makaroner och korv till grabbarna. Gröt o mackor till Mikael. Köttfärsbiffar och sallad till mig. Men kul var det...

Efter middag, stök och bök, så fortsatte Mikael med köket. Själv hamnade jag vid datorn (kontigt va!?) och surfade lite. Har oxå planerat vår trerätters-fredagsmiddag. Det blir nog gott tror jag minsann... :)

Nu har herren i huset tagit kväll och hamnat i soffan. Jag ska göra honom sällskap! Ha det bra alla...!
 

Måndag 27 september 2010

2010-09-27 21:50:02 / 1 kommentarer ..


Måndag morgon... Medan jag låg och kämpade för att ta mig upp så insåg jag att jag har kortfredag på fredag. Direkt såg jag min chans för en fyradagars-vecka...

Så när jag kom till jobbet frågade jag om jag kunde vara ledig, vilket skulle gå mycket bra. Yes...! Är det fint väder så blir det fönsterputsning. Månne tro om jag hoppas på dåligt då... Eller, kommer jag ens att ha samvete att vara ledig om vädret är uselt... Återstår att se.

Hur som helst så gick arbetsdagen i ett friskt tempo. Plötsligt var klockan efter 16 och jag fick börja göra mig redo för att åka hem.

Fast hem blev det ju inte direkt, för först skjutsade jag hem Mallan. Sedan åkte vi till Ica Supermarket. Båda skulle vi hämta ut paket. Jag skulle dessutom handla till mamma.

Så efter besöket på affären åkte jag hem till henne ett tag. Vi gick igenom lite papper och annat, innan jag återvände hem igen.

Efter middagen började Mikael riva ner listerna i köket. Själv packade jag alla glasen från ett skåp som skulle tas ner. Jag insåg att det är flera kristallglas och det stör mig att de finns. De är så himla fina så man ska ha dem vi speciella tillfällen. Men jag är ingen sådan person, så varför finns de i huset egentligen...!?

När tömningen var gjort så plockades skåpet ner och väggen blev tom. Och helt underbar... Det blir nog inget skåp där i framtiden.

Resten av kvällen bestod av städning och tv-tittande. Och nu är det strax dags för kvällens lässtund!

Min vän Anneli, är en blond kvinna. Just nu... Det tvivlar vi inte på. Vi tvivlar inte heller på att hon snart återvänder till en mörk kvinna. Så man skulle kunna säga att vi helt enkelt litar på henne. Dock finns det något "därute" som inte litar på henne. Tex hennes dator på jobbet. Den tvivlar faktiskt till och med på att hon är en människa, så hon blev tvungen att bekräfta att hon faktiskt är en sådan. Tror ni mig inte? Kolla bilderna nedan:




(Ursäkta kvaliteten. Bilden blev jättesuddig och jag var tvungen att sätta lite manuell skärpa på den)


Söndag 26 september 2010

2010-09-26 20:12:48 / 1 kommentarer ..


Fredag 24/9
På jobbet var det en helt vanlig dag. Lite speciellt eftersom ungefär hälften skulle på fest ikväll, så det blev mycket prat om det.
När jag slutade åkte jag hem för att göra mig i ordning. Drack lite vin, surrade lite i telefon, pratade lite med Matte osv osv...
Anneli och Agge kom och hämtade mig och vi åkte för att hämta Marlene. Utanför Kulturens Hus, mötte vi upp Ullis och PK och så var vi fulltaliga.
Kvällen var fantastiskt kul. Vi åt en buffé som var helt perfekt. Vi drack gott vin och vi dansade runt. Jag hade jätteroligt och var på strålande humör hela kvällen.
Vid 00-tiden åkte jag hem och såg även till att Helena fick komma till sitt hem. For isäng och sedan sov jag som en klubbad säl.

Lördag 25/9
Sov oroligt från kl 6... Jag var så nervös över att Matte skulle försova sig. Han skulle nämligen vara på Stadsöskolan senast 7.45. Men dumt att vara orolig när det gäller han, för han sover ju typ aldrig. Iaf, väldigt lite... Så han var uppe och tog sig iväg.
Själv somnade jag om, men Mikael såg till att jag satt vid frukostbordet kl 10, då melodikrysset började. Vi löste det helt och hållet även denna helg.
Efter vi gjort oss klara så åkte vi till båthamnen och plockade upp Barnarne. Vår kära lilla båt fick nu komma upp ur det kalla vattnet.
Det tog någon timme, men sedan fick jag gå omkring härhemma och mysa för fullt i sköna kläder.
På kvällen åkte vi dock iväg till stan. Vi gick på bio och såg "Resident Evil" i 3D. Filmen var väl sådär, men det var coolt att se den i 3D iaf...
Resten av kvällen myste vi sedan hemma i soffan med tända ljus och gott vin.

Söndag 26/9
Klockan ringde 8 och då var det bara att stiga upp. Äta frukost och göra sig klar för en mc-körning. Eftersom temperaturen visade på 0 grader, så kändes det lite träligt, men vi hade ju bestämt oss...
Så halv 10 stod vi på järnvägsstationen i Luleå och samtalade med övriga förare. Det var ju idag den årliga septemberrundan skulle köras, så det var därför vi tvingade oss ut i solskenet.
Rundan gick Luleå-Piteå-Älvsbyn-Boden. Vi var ca 160 förare idag, så det var en hel del alltså... När vi kom till Boden så körde många till Luleå för att äta på Max, men vi valde att avstå.
Istället åkte vi till Milano i Boden och åt tillsammans med ett gäng från körningen. Mycket trevligt!
När vi kom till Gammelstad åkte vi och handlade innan vi for hem. Där sattes det igång med att fixa räkningar och foton plus en hel del städning.
Nu är kvällen kommen och jag ska övergå till soffan för lite avslappnande tv-tittande!

Några kort från Septemberrundan:


Samling i Luleå


Piteå


Älvsbyn


Boden


Mat på Milano

Torsdag 23 september 2010

2010-09-23 21:38:52 / 1 kommentarer ..


Idag har jag och Mikael varit tillsammans i 4 år och 2 månader. Jag fick ett jättegulligt sms av honom i morse... Det är härligt när han kommer ihåg det... Anneli är fascinerad över att vi fortfarande håller kollen... :)

Idag har vi varit på väldigt svamligt humör på jobbet. Rasterna har bestått av stora mängder skratt och tokerier. Härligt att ha ett sådant jobb.

Jag slutade lite tidigare idag och åkte på stan och mötte upp Sofia där. Hon skulle handla kläder. Det blev en tröja, ett linne, en kofta, ett par tjocka leggins (typ treggins) och ett par andra byxor. Nu borde hon klara sig ett tag tycker man.

När vi gått någon timme på stan, så åkte jag till Storheden och gick runt där i någon timme och handlade. Efter det åkte jag till mamma och lämnade mat och pratade ett tag.

Tillslut fick jag åka hem och äta middag. Då var klockan närmare åtta...

Efter middagen blev det Idol och sedan lite bök och stök hemma. Snart ska jag gå isäng, för jag måste vara utvilad imorgon då det är dags för lite party... :)
 

Onsdag 22 september 2010

2010-09-22 19:27:16 / 0 kommentarer ..


Idag gjorde jag äggröra till frukost. Det var väldigt gott... Jag försöker ju variera min frukost, så det blir olika lite då och då. Fast Bill gillar bäst när jag äter yoghurt med sylt i, för då får han slicka skålen efteråt, och det älskar han.

På jobbet var det ytterligare en bra dag. Anneli kom på morgonen och var fortfarade uppe i varv angående Facebook. :)

Jag och Ullis tog oss en promenad upp till sjukhuset på lunchen. Jag var in på apoteket och köpte avmaskningstabletter till katterna.

När jag kom hem så funderade jag på hur jag skulle få dem att äta upp tabletterna. Men det var inga problem. Jag la dem på golvet och katterna åt upp dem. De trodde nog det var torrfoder, som de älskar... :)

Efter middagen åkte vi till mamma och hjälpte henne lite med städning och lite fix med papper. När man dör, så efterlämnar man MASSOR med jobb åt de efterlevande, det kan jag då lova. Och inte är det lätt att ta hand om heller. Varken rent kunskapsmässigt eller känslomässigt...

När vi for därifrån åkte vi med släpet till soptippen och kastade allt skräp som funnits i Bernts garage. Otroligt vad man kan fylla ett garage med skräp egentligen. Släpet var överfullt...

Väl hemma la jag mig på soffan och vilade. Nu har jag tagit lite datatid, men ska återvända till soffan. Kroppen är just nu känslomässigt slut och jag måste ladda om batterierna.

Imorgon är en ny dag och den kommer säkert att bli underbar!
 

Tisdag 21 september 2010

2010-09-21 21:12:43 / 1 kommentarer ..


Tänkte ta mig upp tidigare än vad jag gjorde... Men det gick ändå rätt bra. Åt frukost i lugn och ro och njöt av morgontidningen. Började ju 8, så jag hade ändå gott om tid.

På jobbet har allt gått bara bra. Jag hade mina nya skor, med klack, så jag har inte riktigt känt mig som vanligt. Men klackskor är ju en ny del av mig, så det är bara att vänja sig.

Det var jag som stängde växeln idag, så jag var kvar på jobbet till 17. När jag slutade åkte jag direkt hem och möttes av dukat bord och tända ljus. Mysigt så där på en tisdagseftermiddag...

När maten var uppäten och bortstädad så kom Anneli. Vi drack lite kaffe och surrade bort lite tid, tillsammans med Mikael, innan jag och A gick till datorerna. Vi gjorde en Facebook-användare till Anneli och sedan satt vi vid varsin dator och Facebookade... Anneli var som eld och lågor och hade tusen frågor... :)

Nu är kl strax efter 21 och A har åkt hem. Själv tänker jag gå och ta en dusch och sedan blir det nog bokläsning resten av kvällen.

Ha det bra alla!
 

Måndag 20 september 2010

2010-09-20 21:26:57 / 0 kommentarer ..


Det var lite segt att stiga upp idag, trots att det var måndag. Men när jag väl tagit mig upp så gick det bra. Jag har varit på strålande humör hela dagen och sådant är ju alltid fantastiskt.

På jobbet har det varit mycket att göra vissa stunder, men inte klagar jag... Mycket att göra = tiden går fort. Och det är ju alltid kul.

På lunchen tog jag och Anneli oss en promenad upp till sjukhuset och diskuterade vissa viktiga saker här i livet. Tex klack, eller inte klack... Det är verkligen en fråga man kan ställa sig och vi har kommit fram till att klack ska det vara.

När jag slutade jobbet åkte jag därför till Skokanonen och köpte två par skor med klack. Den ena högre än den andre, men UJJJ så snygga. Ett par stövlar och ett par stövletter.

Efter besöket där, åkte jag till Ica Maxi och handlade lite. Det blev allt mellan gardiner och trampdyne-stötdämpare till fil och ketchup...

Sedan åkte jag till mamma och lämnade de sakerna som hon skulle ha och pratade bort en stund med henne. Frasse försökte smita ut när jag skulle fara, men jag lyckades fånga honom i sista stund. Han blev jättesur på mig... :(

Till slut kom jag hem och möttes av Mikael i dörren. Hans kommentar när han såg mig var att jag såg ut som Jerry Williams...! Jag har inte bestämt mig för vad jag ska tycka om den åsikten.

Efter den sena middagen har jag pysslat i ordning lite bland mina nyinköp och även bytt gardiner i rummet. Har även hunnit med städning av toaletter, plus titt på tv. Nu är det lite datastund innan sängen börjar ropa massor!


Vår kära PK har fyllt 50 under sommaren. Så för någon vecka sedan firade vi henne!


En fantastisk tårta smaskades det på!
 

Söndag 19 september 2010

2010-09-19 19:25:28 / 0 kommentarer ..


Fredag 17/9
Vaknade i vanligt tid. När jag skulle äta frukost kom Fian upp... Jag förstod väl att hon inte skulle ha ro att sova så länge eftersom det idag var dags för deras resa till Stockholm. Det störde mina rutiner lite grann och jag kom inte först till jobbet! Cissi var där och det var lite ovant.
Efter jobbet så mötte jag mamma på Specsavers. Vi hämtade ut våra glasögon och båda blev vi mycket nöjda. Sedan blev det Coop och handling för mamma. Det är roligt hur hennes handlingslapp alltid innehåller samma saker. Men så kanske det är för alla...
Fick skjutsa hem henne och mer eller mindre kasta in alla saker för att sedan skynda hem. Där stod Mathias och väntade på att bli skjutsad till Arcus.
Skjutsade honom och sedan hem för att hjälpa Mikael med maten. Efter den goda middagen åkte jag tillbaka till Arcus och hämtade Matte. Sen blev det soffa och lugnt resten av kvällen.

Lördag 18/9
Idag skulle Bernt ha fyllt 63 år. Det känns riktigt tomt att han inte finns här på jorden, denna dag då hans födelse skulle ha firats. Men sådant är ju livets gång... :(
Annars har jag idag, pendlat mellan hemmet, Arcus och Storheden. Har shoppat och tittat och strosat.
Mellan några matcher hann jag även spela spel med Mikael. Men jag lät ju honom vinna för annars blir han så sur... :P
När Mattes sista matcher var spelade och jag hämtat hem sonen, så tog jag fram vinglaset och fyllde det. Vi såg en dålig film med Steven Segal, men vinet gjorde den uthärdig ändå...

Söndag 19/9
Sov mycket dåligt inatt och drömde massa konstiga saker. Så jag var ganska trött och vimsig i huvudet på förmiddagen. Men efter att ha fått prata av mig så kändes det bättre igen... :)
Så vad gjorde jag då? Jo, jag åkte till Arcus och sedan till Storheden. Mera shopping och denna gång blev det ganska dyrt, så nu måste jag nog hålla i börsen ett tag.
Efter att ha hämtat sonen och återvänt hem så upptäckte jag att vi fått besök från Christer och Marja. Alltid lika trevligt.
När de for så tog vi hojjarna och körde till Kallax för att möta upp Fian och Niklas. Den största anledningen var egentligen att hon hade fått med sig mina nycklar och jag ville ju givetvis ha tillbaka dem.
Vi tänkte köra en längre sväng, men givetvis kom regnet så vi åkte hem.
Istället cyklade vi till Ica S och handlade lite. Passade på att rösta oxå, så att det blev gjort. Gjorde mycket god middag och nu tänker jag slänga mig på soffan och slappa.
 


Torsdag 16 september 2010

2010-09-16 21:38:00 / 2 kommentarer ..


Idag fick jag för mig att göra nyttiga plättar till frukost. Vilket jag oxå gjorde. Upp 05.15 och började vispa ihop smeten. Gott så in i bomben var det...

Tyvärr hade jag ont i huvudet idag. Och det ville aldrig ge med sig heller. På lunchen var jag tvungen att åka ut i ett ärende så jag hann aldrig förbi apoteket. Därför fick det bli ett besök dit på eftermiddagsfikat.

Jag har varit beroende av Treo en gång i mitt liv, så jag försöker passa mig från den tabletten. Men när huvudet bankar så här, så finns det bara ett alternativ; en dubbel Treo.

Och faktiskt, när jag fått i mig den så började faktiskt värken att släppa. Så skönt...

Jag slutade 17 idag och när klockan var slagen så åkte jag raka vägen till stan och in på Inpuls. Dags för träning. Idag BodyStep. Men kroppen kändes ganska stum och sliten, så nu blir det att vila i några dagar.

Sofia och  Niklas mötte upp mig utanför Inpuls och vi åkte hem. De ska sova hos oss inatt, för de far till Stockholm imorgon. Det är lättare att ta sig till flygplatsen från oss än från Rosvik.

Jag åt middag och sedan såg vi alla på Idol. Nu är det lite data-tid innan det är dags för att lägga sig ner och läsa.

Igår åt jag ju surströmming. Det var med denna tjej:



Onsdag 15 september 2010

2010-09-15 21:20:55 / 1 kommentarer ..


Upp i lagom tid, iväg till jobbet i bra tid. Jobba dagen på bra sätt... En bra dag.

Slut på arbetsdagen, iväg hem. Förbereda maten och vänta på Ingela. När hon sedan kom fick vi ÄNTLIGEN äta våran underbara surströmming. Helt fantastiskt gott!!! Tur att vi bara hade en burk, annars hade vi nog överätit oss.

Mathias fick smaka och han gillade det! :) :) :) Det innebär att jag nog hinner äta det en gång till i år! Love it!

Ingela for vi 20.30-tiden och då satte jag mig ner och samtalade med min kära sambo som precis kom hem. Han har varit på jobbet och arbetat med båtvagnen.

Något mycket mer än det har det inte hunnit bli idag. Lite tvätt och lite förberedelse av morgondagens mat. Ungefär så...

Nu har jag ont i huvudet och ska förpassa mig till soffan innan det är dags för sängen!

 

Tisdag 14 september 2010

2010-09-14 20:14:16 / 0 kommentarer ..


Lite segare att ta sig upp i morse, men jag hann ändå i god tid. Fick läsa om en fd. klasskompis i Kuriren och det var ju riktigt roligt.

Sedan på jobbet har det varit en bra dag. Har fixat och donat med en hel del saker. Ibland är det som att om det bara börjar komma in jobb (förutom svara i vxl) så slutar det liksom aldrig. Men jag klagar inte. Det är bara roligt... :)

När jag slutade så bytte jag om på jobbet och åkte sedan till stan för att gå på träning. Även idag blev det PSI. Boxning med andra ord. Alltså, man får verkligen avreagera sig där och jag bara ÄLSKAR träningsformen. Man borde kanske ha sysslat med kickboxning när man var yngre.

Fast på jobbet säger de att det kanske inte är så bra för mig. De säger att jag blir mer galen än vanligt... Men det är klart, när jag stod där i lokalen med högklackat och boxarhandskar och visade slag och sparkar, så såg jag nog rätt galen ut! :P

Väl hemma hade jag riktigt ont i skuldror och ben. Tog i ordentligt ikväll. Men imorgon blir det vilodag och det kan ju vara lämpligt.

Resten av min kväll kommer jag att tillbringa framför tv:n tror jag minsann...


Måndag 13 september 2010

2010-09-13 21:16:05 / 1 kommentarer ..


Vilken FANTASTISK dag. Jag är så nöjd så ni tror inte...

Idag har vi haft en extern revision i växeln. Det var alltså en revisor som kom för att kontrollera att vi sköter kvalitetsjobbet som vi ska. Gör man inte det kan man bli av med ISO Certifikatet. Jag och Anneli jobbar med kvalitetsjobbet och har skrivit alla rutiner för växeln. Det innebär ju att det var vårt jobb som skulle bli bedömt av en expert.

Och vi klarade det. Inte en enda avvikelse fick vi. Han var mycket nöjd med oss och berömde flera delar av vårt arbete. FY FAN VAD VI ÄR BRA! Jag är så stolt över oss.

Receptionen hade oxå revision, och även de gick det bra för. Kul!

När arbetsdagen var över så åkte jag till Yamaha och hämtade Jasmine. Det var underbart att köra hoj igen. Speciellt när vädret var så bra.

Sedan hem och äta för att sedan göra sig klar för träning. PSI ikväll. Dvs boxning. Just innan fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig upprörd. Det finns en människa som är ute efter att såra andra och hon lyckades, tyvärr. Men jag sa åt den ledsna personen att inte låta den elaka människan ta hennes energi, utan att hon skulle använda den till annat, nyttigt, istället. Det gjorde hon oxå.

Men denna dumma människa, slog jag gul och blå på boxningen. Alltså, jag lekte att det var hon som var boxsäcken och jag slog för kung och fosterland. Kändes mycket bra.

Väl hemma blev det fix i kök, dator och tv. Nu är jag inne på dator igen och ska bara avsluta innan det blir tv igen och sedan ska det bli säng. 
 
Kramis
 

Söndag 12 september 2010

2010-09-12 20:55:57 / 3 kommentarer ..


Min helg har varit bra, tycker jag. Men egentligen inte så mycket att skriva om. I fredags jobbade jag till 17. När jag kom hem satt jag och min söta son i flera timmar och åt middag. Vi åt kräftor och hade en jättetrevligt kväll. Mikael var nämligen borta med sina arbetskompisar, så vi hade en mamma/son-middag. Mysigt...

Resten av kvällen bestod mest av tv faktiskt. Så avkopplande.

På lördagen hade jag sovmorgon. Det var inte planerat, det bara hände... Kl 11 vaknade jag! Helt otroligt. Men mycket skönt. Efter frukosten satte jag igång att baka matbröd. Sedan satte jag i gång och städade. Mikael kom hem mitt på dagen och han vinterstädade på gården. Jag rensade bland lakan, handdukar, gardiner och dukar och nu är allt SÅ fint och lagom mycket.

Kvällen var lugn och bestod även den av tv mest. Kl 23 åkte jag iväg och hämtade Mahtias och hans vänner som hade varit på bio. De hade sett Toy Story 3...

Idag var vi till båten och kollade så att han mådde bra. Sedan åkte vi till Britta en sväng. Tog en runda förbi Dollar Store och sedan Storheden innan vi åkte hem igen. Då satte jag igång att städa igen. Denna gång blev det en sådan där ordentlig dammsugning när man dammsuger ÖVERALLT. Sedan skurade jag och så lagade jag middag. Idag blev det Janssons.

På kvällen har jag varit och tränat. BodyStep. Fantasktisk kul, precis som vanligt. Jobbigt, men kul... :)

Nu ska jag strax gå och se på söndagsfilmen. Men först slänger jag in lite bilder från Bulgarien:


Utsikten från vår balkong. Nära till stranden... :)
 

Vi bodde i Nya Nessebar, men det var nära till gamla delen.


Gamla Nessebar är där bortanför vattnet.

Fanns många fiskare i G.Nessebar.


Och många ruiner


Jag tyckte SÅÅÅ synd om dessa maneter som hamnade på stranden. (Denna ligger upp och ner)


Jag kämpade i vattnet länge och väl, för att rädda så många jag kunde.


Här är vi på väg upp för en sandig kulle. Det var besvärligt och svårt att ta sig upp. På vägen ner hittade vi en trappa... :P


När jag skulle sköja skorna kom en stor våg och blötte ner hela mig! :(


Sista kvällen åt vi glass på en glassbar. Denna tog Mikael.


Denna tog jag.

Torsdag 9 september 2010

2010-09-09 21:53:46 / 2 kommentarer ..


Jag är frisk nu. När jag vaknade i morse kände jag mig precis som jag ska! Härligt! :)

Arbetsdagen har varit mycket bra. På måndag har vi en stor extern revision på jobbet, så jag och Anneli har kollat igenom lite rutiner inför den. Men jag säger då det, skulle jag och Anneli sitta så där i ett rum och prata hela dagarna så skulle vi bli överhopade av arbete. Vi hittar hela tiden på nya arbetsuppgifter. Och KUL har vi när vi gör det. Så underbart...

Fast ibland (inte när vi arbetar) drömmer vi oss bort. Vi har ju en dröm att antingen jobba som konsulter för växlar i Sverige, eller så ska vi bli författare/koreograf. Vi tänker oss två veckors planering utomlands, per år. Och vi börjar nog på Cypern...

Drömmar drömmar. Men vad vore livet utan drömmar!? Plötsligt kanske det händer... :)

Min kära kollega har ju börjat gruppträning hon med, så plötsligt är vi ett helt gäng som tränar. Inte tillsammans och med varandra, men än dock så tränas det. Så himla kul...

Eller så kan man säga kanonis... :) De som sett veckans "Halv åtta hos mig" fattar.

När min arbetsdag var slut, så åkte jag till Storheden och handlade. Det tog en himla tid och jag kände mig mycket stressad. När jag kom hem var klockan ca 18.15 och då var det bara att sätta igång med att packa upp och laga middag.

Idag lagade jag Makaronpizza till Mathias. Det tyckte han var mycket gott. Det var då enkelt att göra, så det blir det nog att tillaga fler gånger.

Sedan har det blivit lite dator, lite städning, lite tvättning, en dusch, data-tid och tv-tid. Snart är kvällen slut och då stundar sängen. Imorgon är det fredag, och det ska jag och min son fira med lite kräftskiva. Mikael ska ju och fiska och basta med sina arbetskompisar och kommer hem på lördag. Därför passar vi på med kräftor, för det gillar ju inte han.
 
Ha det bra alla!!!
 
 

Onsdag 8 september 2010

2010-09-08 20:31:28 / 0 kommentarer ..


Var tveksam över att åka till jobbet idag, eftersom jag inte var frisk (feber). Men i vanlig ordning åkte jag ändå.

Dagen har bestått av arbete. En hel del att göra när man varit borta. Dessutom har jag fått berätta hur jag haft det på min semester flera gånger! Trevligt.

Efter jobbet var det meningen att jag skulle åka och hämta ut mina nya glasögon, men av olika anledningar blev det inte så.

Istället åkte jag hem och hamnade i liggläge. Förutom matlagning och tvättning har jag legat och sett på olika tv-program. Både på Internet och på vanliga tv:n.

Jag är inte frisk än och det är väl därför jag inte orkar så mycket. Inte ens blogga och fixa med foton, så det blir inte mer än så här idag heller.

Sorry :(

(Fia, om du läser detta. Jag har fixat det du bad mig om och jag kommer att ringa den tiden du ville. Kram)


Tisdag 7 september 2010

2010-09-07 19:01:57 / 1 kommentarer ..


Hej... Jag är hemma... Det är ganska skönt, även om jag haft det helt fantastiskt när jag varit borta. Bulgarien är ett mysigt ställe. Det var rätt varmt, även om man flera gånger fick ha långärmat på kvällen. Det var billigt att leva där. Vi åt nästan aldrig för över 100 kr när vi åt ute. Och då är det för två personer + varsin stor öl. Det är alltså billigt...

Vi har haft regn två halva dagar + ett åskande utav dess like den första kvällen. Men annars har det varit bra väder.

Jag kommer att uppdatera med bilder och mer text en annan dag. Idag orkar jag inte. Jag är less och trött och ska lägga mig på soffan och se på tv. På svenska, eller åtminstone med svensk text. En kväll visade de Mumien på Bulgarisk tv. Det var bara det att det var buggat på bulgariska. Och jag kan lätt säga att det liksom förtog en del av filmen... :)

Men jag återkommer imorgon, här på min kära blogg!

P&K

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!