Torsdag 30 september 2010

2010-09-30 21:48:41 / 1 kommentarer ..


Sista dagen på september. För exakt fyra veckor sedan var jag i Bulgarien. Tiden springer i väg något fruktansvärt.

Precis det har min dag oxå gjort. På jobbet har jag jobbat som en galning för att hinna göra allt som jag var tvungen att hinna den här veckan. Hann precis... :) Jag ska vara ledig imorgon så därför var jag tvungen att fixa det idag.

Efter jobbet åkte jag till Storheden och träffade där mamma och Sofia. Första ärendet var mamma och hennes klippning hos frisören. Hon har längtat så mycket tills hon skulle få klippa sig, så det kändes varmt i hjärtat över att det var dags.

Jag lämnade Fian på frisören (ifall mamma behövde hjälp) och gick sedan runt och handlade inne på Coop. Man är så otroligt förvirrad när man handlar på "fel" affär... Längst nere i ett hörn av butiken hittade jag en annan vilsen själ; Jonte... Han såg minst lika bortkommen ut som jag kände mig. Av en händelse (skulle kunna tänka mig att det beror på frun) så handlar de vanligtvis alltid på Willys.

När jag pratade med honom så ringde Fian och sa att de var klar och jag gick och mötte dem. Mamma var nöjd och fin med håret och jag var nöjd och glad över att hon fått göra det. Sofia och mamma gick och plockade de varor som de skulle ha och sedan gick vi och betalade.

Träffade chefen en snabbis och hann prata lite med henne (medan de andra gick ut och rökte) och sedan packade vi in alla varor i bilen. De + rullstolen + vi personer gjorde att bilen blev proppfull.

Jag skjutsade Fian till bussen, mamma hem och in med varorna och sen fick jag äntligen fara hem. Där möttes jag av en elektriker (Mikael) som höll på flytta lite uttag i taket. Renovering pågår som sagt...

Sedan blev det lite middag och lite dator och lite tv. Imorgon får jag sova, men jag ska ändå i säng i tid. Jag är trött...
 


Kommentarer
Hon på andra slingan

skrattar för mig själv

Sitter här och läser (trött) och funderar på om Jonte är någon gemensam bekant och vem hans fru är, som verkar vara en del på Willys. Hahahaha, det är ju jag och maken.

Ursäkta en trött småbarnsmamma

2010-10-02 14:39:07
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!