Tisdag 20 december 2011

2011-12-20 20:25:36 / 0 kommentarer ..


Snart är julen här! Jag längtar som en liten femåring!!! Tänk, jag har växt upp med att se julen med skräck. Gruvat mig för den hemska långa helgen och tyckt att det varit lite grann av årets värsta dagar. Många önskningar (som inte handlat om julklappar) som gått i kras och många tårar har trillat.

Så är det inte nu för tiden. Jag är så lycklig när julen kommer närmare. Jag är så ivrig när det börjar bli dags med julklappsfix, julmat, pyssel och mys. Att få fira julen med de människor som står mig närmast och få fira julen precis som jag vill och önskar. Jag älskar verkligen julen nu och jag är SÅÅÅ lycklig och tacksam över att jag har fått uppleva den här sidan av julen oxå! :)

Idag har jag varit ute och tagit en långpromenad med Lena. Det var så mysigt att gå bland kvarteren och titta på alla julbelysningar i alla husen. Inne i ett hus stod det en liten tjej i en röd sammetsklänning med vit krage och hängde upp saker i ett träd vid fönstret. Det var som om man tittade på en film!

Så nu har jag och Lena planerat nyår och vet hur vi ska fira den och vad vi ska äta. Mums!

Ringde till Fian när jag kom hem. Hon svarade -Hallå (med en konstig röst). Jag frågade varför hon svarade -Hallå (med en likadan konstig röst). Det var för att hon hade på sig den blåa tröjan jag köpte åt henne i Bulgarien... Jag undrar, vad svarar man om man har en vanlig svart t-shirt på sig då...!?

Puss och kram hela dan!


Mina söta ungar Julafton 2010
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!