Måndag 19 mars 2012

2012-03-19 18:47:32 / 0 kommentarer ..


Min farmor fyller 84 år idag. Min söta underbara gulliga farmor! Jag älskar verkligen mina farföräldrar och HATAR att bo så långt ifrån dem. 30 mil är ändå 30 mil. När jag pratade med henne idag sa hon att hon hade bakat rulltårta och jag "had fått smaka om hon kom förbi". 30 mil är väl egentligen inte så långt, men det är ändå för långt för att svänga förbi på en kopp kaffe efter jobbet...

Annars...? Ja, det händer en hel del på jobbet. Vi har en del stora projekt på gång och det kräver en himla massa tid. Detta ska ju dessutom ske utöver alla mina andra arbetsuppgifter som jag har. Så jag har verkligen inte lite att göra på dagarna.

Har kommit in i en läsperiod nu. Jag läser ju alltid böcker, men nu läser jag lite mer än vanligt. Tar med mig min bok överallt här hemma. Man vet ju aldrig när man hinner läsa en sida. :)

Utmanade mig lite extra igår på träningen och tog 1 kg tyngre hantlar. Och fasen, jag orkade visst...! Det trodde jag inte. :) Känns bra.

Utan att säga några namn, så möttes jag idag av en gråtande själ. En sådan gråt som gjorde ont långt in i mig. Ibland önskar man att man fick styra om och bestämma allt här i världen, men så är det inte. Det enda jag kan göra är att trösta och försöka få att tänka på annat sätt. Hoppas det går bra. <3

Mikael möttes igår av en sur och grinig sambo (=mig). Han ville att vi skulle gå ut och gå. Det ville inte jag. Försökte hitta på alla möjliga anledningar till att slippa, men det fick jag inte. Och tack och lov för det. Vädret var helt underbart! Solen sken och det blåste nästan ingenting! Lovley!

Här kommer lite bilder från gårdagen:



















Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!