9 januari 2012

2012-01-09 18:49:03 / 0 kommentarer ..


Nyårslöften är bara strunt och skitsnack. Ändå så kan man inte låta bli att säga små nyårslöften. Det är väl saker man kunde ha sagt när som helst under året, men eftersom det händer precis kring nyår, så blir det ett sk. nyårslöfte.

Jag har gett mig ett sådant. Ett nyårslöfte. Jag har bestämt mig för att uppdatera bloggen när JAG känner för det. När JAG vill dela med mig av saker som händer i mitt liv. Och när jag inte vill, behöver jag inte ha dåligt samvete för det...

Ja, vad har då hänt hos mig på sistone!?

Jag har bla blivit överbevisad av hemtjänsten i Sunderbyn, än en gång. Enhetschefen där ringde till mig och sa att mamma har tid med dem för att komma ut på promenader. Men eftersom det är så mycket snö ute nu, så går det inte. Så därför hade de en annan idé. Hon frågade nämligen mig om det skulle gå bra att de istället tog med mamma på tex Storheden och fikade eller något liknande. Om jag bara kunde se till att det fanns kontanter hemma...

Alltså! Förstår ni!? De hade lika gärna kunnat tycka att det var skönt att slippa engagera sig i det där. Men icket dessa fantastiska människor! Då hittar de på en annan lösning. Och jag känner min mamma. Och jag vet att hon skulle tycka att det var tusen gånger roligare att sitta på ett café, surra någon stackare döv och sitta och titta på folk, än att åka ett varv runt kvarteret i rullstolen...!

Me love hemtjänsten! <3

I övrigt då? Ja, det har varit rätt lugnt. Vi har tagit hem min skoter så att Mikael kan ge den en service. Julen är bortplockad. Frysen är fylld med hembakt matbröd. Ett finger nästan avskuret (klant-Jenny). Femdagarsveckorna på jobbet är tillbaka. Kampen inför Beach 2012 har börjat. Rätt vanliga händelser så här i början på året.

Min goa och underbara vän Lena (som ska dela beach-kampen med mig) har fyllt 40 år. Hon bjöd på fika och vi var där!


Kakor som skulle passa kakmonstret!


Och lite go'bulla...


Lena gör alltid denna tårta till födelsedagarna. Sååå otroligt god!


Vackra ljus prydde bordet.


Peder håller ställningarna. Tomas och Sara skymtar i bakgrunden.


Och så ett kort på födelsedagsbarnet. Sorry Lena, detta var det bästa jag kunde hitta! Jag tror nog du var mer lycklig än vad du ser ut på bilden. Närmast kameran har vi Plingan som skrattar som vanligt på kort!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!