Torsdag 14 juni 2010

2012-06-14 21:45:54 / 0 kommentarer ..


Min dotter vill gärna att jag bloggar, och jag har HELT tappat suget. Jag är inte nöjd med bloggen. Temat alltså. Jag vill gärna ha bilder, men ids inte lägga in några osv osv...

Funderar på att helt och hållet byta blogg. Byta namn och allt... Då kanske det blir roligare.

Den sista tiden har det dessutom varit väldigt stressigt och körigt... Fram för allt har det varit pga Sofia. Hennes student har krävt massor med aktiviteter. Hon själv har varit så uppjagad och jagat upp mig oxå. Både student och bal... Det blev lite mycket...

Men... Jag är SÅÅÅ stolt över tösen min. Hon var så fin på balen, såg så sofistikerad ut. Hon var så söt på studenten, i sin vita studentmössa och sin vita rockabillyklänning. Hon har haft en tung skolgång och gått fler år än många andra. 15 år efter hon klev in på skolan och började 6-års, så har hon nu avslutat det hela. Puss och KRAM till min älskade unge.

Min andra unge, har gått ut första året på gymnasiet. Han har kämpat sig igenom året med mycket migrän och varit hemma ungefär en dag i veckan. Men han kan ändå känna sig stolt över det han gjort och genomfört. Jag är mycket MYCKET stolt över honom oxå.

Själv jobbar jag en vecka till innan jag går på ledighet. 3 veckor kommer jag att vara ledig. Jag gruvar mig massor, men tror att jag behöver vara ledig. Jag älskar mitt jobb. Jag gillar att hålla koll på det jag håller koll på. Jag är i grund telefonist, men jobbar administrativt nu och fullkomligt ÄLSKAR det. Skillnaden mot att sitta i växeln och att jobba administrativt, är ganska stor. Som telefonist kan du inte göra annat än att vänta när det inte ringer. Vid dessa pauser kan man maila, prata, eller surfa runt. Riktigt lugna dagar kan man till och med lösa korsord.

När man arbetar som telefonist, och går iväg eller inte jobbar på en liten stund, så gör någon annan jobbet åt en. Kollegorna måste ju ta samtalen om inte jag är där. Men kontorsjobb ligger alltid kvar, även om jag tar en paus. Det är skillnaden, men jag trivs ändå mycket bra med detta...

Hmmm... Undrar vad jag ville säga med detta? Vet inte... Förutom att jag ÄLSKAR mitt arbete och känner ångest för att jag måste ha semester.

Dock håller jag på att försova mig varje morgon, imorse gjorde jag dessutom det. Så en semester med vila kan nog komma väl till pass. Om inte Mikael tjatade om en massa nytta och annat... Typ "måla taket" och annat jobbigt... Jag tror altanen och jag kommer bli goa vänner under min semester.

En Stockholmsresa, middag med härliga vänner, kanske båtturer, cykelturer, sol och inget bad osv osv... Så blir kanske min semester och då blir den bra! :)

Sedan måste jag bara berätta att jag har världens bästa rumskompis på jobbet. Denna vecka har varit TOTALT underbar och FULL av skratt och glädjetårar. Tack Anneli för att du står ut med mig!

Mina andra kollegor är inte dåliga de heller och våra raster är mycket värdefulla.

Hmmm... Mycket jobbsnack... Det är nog ångesten som tränger igenom!

Bäst att försöka sova tror jag!

Tack för mig! Jag återkommer snart igen!!!

<3

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!