Onsdag 29 februari 2012

2012-02-29 19:52:51 / 1 kommentarer ..


Skottdag idag. Hörde en intervju på radion om ett par tvillingar som fyllde 11 år idag, men egentligen var de kring 40 eller vad det var... Lite coolt faktiskt.

Är inte så aktiv här tyvärr. Kan lätt säga att det beror på att jag har alldeles för mycket för mig och när jag väl kommer hem och har en lugn stund så blir det mest bara att softa.

Framför allt beror det på min mamma som är sjuk. Hon åkte till sjukhuset för lunginflammation för snart tre veckor sedan, och där är hon än. Hon hamnade i respirator ett tag då hon inte klarade av att andas. Mycket jobbigt att se henne där så sjuk och alla dessa aparater som var inkopplade. Nu ligger hon på akutvårdsavdelningen istället. Hon kan andas, men har problem med magen. Får se vad som händer...  

Så varje dag efter jobbet måste jag fara hem till Frasse (mammas katt) för att ge honom mat och kärlek. Världens goaste katt, som saknar sin matte i massor... :(

Förutom detta så jobbar jag som en galning för att komma ikapp en hel del med jobbet. Vi är kort om folk och det är svårt att hinna med mitt vanliga jobb, när jag måste svara i växeln så pass mycket. För att inte tala om att åka på möten mitt i allt... Men jag älskar fortfarande mitt jobb och trivs bra där ändå! :)

Det har hunnit vara bokrea. 38 böcker blev årets resultat. Skulle nog nästan vilja ha någon fler, men det börjar vara problem med var jag ska ha dem...

Vi är oxå ut med skotern på helgerna. Nu i helgen som var så var vi till Sunderbyns skoterstuga på deras skoter- och familjedag. Mycket trevligt... :)

Min telefon håller på att ge upp och det driver mig till VANSINNE. Måste kanske köpa en ny snart, men det känns som om det är mycket pengar att lägga ut... Det blir en iPhone i så fall. Någon sa att jag borde köpa en Samsung Galaxy II, men det kommer jag INTE att göra. Jag tycker inte alls om dem. De är fula och stora. (FÖRLÅT ALLA SOM ÄLSKAR DEN).

Ja, ungefär där är jag just nu. Nästa fredag åker jag till Stockholm för att besöka mitt livs första båtmässa. Blir underbart skojigt! Längtar massor... :) :)

Lite bilder från besöket vid skoterstugan:


Mycket folk dök upp! Roligt... :)



Mikael står med Jalle och surrar. Och Fredrik Hed är alltid upptagen med någon som vill prata med honom...


Wilmis kom dit med sin pappa Peder.


Och här är han, Peder. Har precis provat köra en fin skoter. Yamaha givetvis!


Fredrik och Peder pratar business...!? ;)
 

Kommentarer

haha, wilmis<3

2012-03-18 09:54:27
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!