Torsdag 22 mars 2012

2012-03-22 19:27:44 / 0 kommentarer ..


Jaha... Vad ska jag berätta om idag då? Skulle kunna berätta om hur mycket jag har att göra på jobbet, men det känns som om jag gör det jämt. Jag skulle kunna berätta om hur trött jag är när jag kommer hem, men det känns som om jag oxå gör det jämt. Skulle kunna berätta om hur mycket jag gillar böcker, men det vet ni väl... Skulle kunna berätta om att jag varje dag efter jobbet går hem till mamma och matar katten, men även det har jag informerat er om ett flertal gånger.

Istället berättar jag för er tre saker som gör mig glad:

1. Min son har haft en dag utan huvudvärk. I vanliga fall har han migrän dåliga dagar och vanligt ont i huvudet bra dagar. Men idag hade han en dag UTAN värk. Känns underbart!

2. Min dotter kom till en vändpunkt i livet då hon klarade av att tackla ett problem på ett mycket sunt och vettigt sätt. Det i sin tur gjorde att hon växte som person och mår många gånger bättre idag än bara för en vecka sedan. Känns underbart det med!

3. Imorgon, fredag 23/3 kl 13.00, sex veckor efter hon åkte in, får min mamma lämna sjukhuset. Hon är äntligen frisk nog att få komma hem och få fortsatt vård i hemmet. Och även det känns underbart!

Alla goda ting är tre!!! :)

Avslutar med lite foton på katterna tre av varje katt ;)













Önskar alla en trevlig kväll!!! :)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!