Måndag 23 januari 2012

2012-01-23 20:34:15 / 0 kommentarer ..


Hej!

Idag har jag och Mikael varit tillsammans i exakt 5 år och 6 månader. Det är helt fantastiskt vad tiden går fort. Men så börjar jag tänka på vad som har hänt sedan jag träffade honom. Och det är sååå mycket. Under de senaste fem åren har hänt mer än under de tidigare 35 åren i mitt liv. Inte riktigt, men nästan.

Jag har ju inte fått barn med Mikael. Har inte velat ha heller. Jag har två underbara ungar redan och de räcker gott och väl, vill absolut inte ha fler. Så det är väl det bästa med mitt liv innan Mikael. Jag är oxå otroligt tacksam över att jag har kvar båda mina barn. Att jag har kontakt med dem och att de finns dagligen i mitt liv. Det kan man inte säga om alla föräldrar. Jag ÄLSKAR mina barn och kan inte tänka mig ett liv utan dem.

Men förutom det så var det inte mycket roligt i mitt tidigare liv. (OBS. Nu drar jag en hård rak linje över allt och alla, men de som skänkt mig glädje och stryka vet om det, och ni ska veta att jag inte har glömt).

Hur som... Livet med Mikael har inneburit mc-semester i Norge, mc- och bilsemestrar i det fantastiska landet Sverige. Resa till Turkiet, resa till Bulgarien, minst två Stockholmsresor per år. Skoter-äventyr (inkl ägande). Båt-äventyr (inkl ägande). Många hotellnätter. Närmast framför mig har jag en båtmässa i Stockholm och en Rom-resa inplanerad. Inkl så mycket mer. Jag älskar att resa, men har så otroligt sällan fått möjligheten. Nu får jag resa och upptäcka det som de flesta gör som ung.

Jag fick ju barn som 19-åring, och det är klart att då hinner man inte uppleva ungdomsåren. Jag har inte saknat det, men jag känner att jag tar igen det nu och det är helt underbart!

Jag och Mikael är ett bra par. Vi tycker mycket om varandra och tänker lika i väldigt mycket. Sedan har ju jag ett "bitch"-humör och det blixtrar massor här hemma. Från mig... Men han väntar bara ut mig och lika fort som det kom, är det borta. Inte alla som står ut med oväder hemma titt som tätt... Så jag hoppas och tror att jag och Mikael är ett par som är tillsammans för evigt... :)

Jag älskar mina barn! Och jag älskar min Mikael! Jag har sådan tur som har dem!!!

KRAM till er alla!!!
 
(Sitter vid lilla bärbara, så det blir ingen bild idag. Hoppas ni klarar er...)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!