Tisdag 28 juli 2009

2009-07-28 18:30:26 / 3 kommentarer ..


Hej!!! Hoppas att ni har saknat mig!

Nu är jag iaf tillbaka efter årets mc-semester. Jag hade kunnat vara borta någon vecka till utan problem, men det är ganska skönt att vara hemma oxå! Vi har kört 412 mil på drygt två veckor, så det är ganska skönt att vila mc-kroppen lite...

Hur har då semestern varit? Om vi hade gjort film av det hela så hade den kunnat heta "De hade i alla fall inte tur med vädret". Vi var borta i 15 dagar och EN DAG var utan regn... Ibland mer och ibland mindre, men mycket regn har det blivit. Men vi bestämde ganska snabbt att vädret ska inte få förstöra våran semester, så vi har hållt humöret på topp ändå.

Och då det inte har regnat så har vi passat på att göra massa saker. Vi har ändå solat på Smögen, promenerat på Kolmården, paddlat kanot längs Göta Kanal, besökt slott i Danmark, provkört en Goldwing, gått på marknad, vandrat i Camilla Läckbergs fotspår, sett dalahästtillverkning, kollat på båtrace och mycket mera.... Jag har haft en jättebra semester måste jag säga.

Och inte är den slut än. Imorgon kommer mina kusiner på besök. Sedan är det ju Lulekalaset. På söndag åker sedan jag, Mikael, Mathias och Sofie till Stockholm och ska vara borta i några dagar. Och sista helgen innan jag börjar jobba så ska vi iväg på ett mc-äventyr till. Så det är fullt upp, även resten av semestern.

Jag ska lägga upp bilder lite senare, men just nu hinner jag inte riktigt. Jag hoppas att ni alla har det riktigt bra därute....!

Vi hörs snart igen!

KRAMIS till alla.

Söndag 12 juli 2009

2009-07-12 16:40:36 / 2 kommentarer ..


En jävla fluga har gått omkring på mig i natt. Hur fruktansvärt irriterande är inte det!? Man får ju verkligen inte sova ut ordentligt när ett litet djur kryper på en. Så idag steg jag upp redan vid 9-tiden.

Efter frukost så satte jag saxen i Mikaels hår och klippte honom. Han vill ju vara korthårig när vi åker bort. Jag börjar bli haj på det här med friseringen nu så han blev riktigt stilig.

Sedan åkte vi iväg till Skokanonen så att Mikael fick sig ett par nya skor. Sedan åkte vi till Ica Maxi och handlade mjölk osv så att det finns i kylen när vi nu åker bort.

Jag städade toaletterna ordentligt och städade golven så att nu är hela huset städat och fint.

Farmor Britta kommer ju att vara här under tiden vi är borta, så vi lämnar inte barnen helt ensamma. Men det känns ändå skönt att det är fräscht och fint när man lämnar över till andra.

Nu eftermiddag ska vi bjuda farmor på middag och berätta reglerna som ska gälla när vi är borta. Det blir jordgubbar och grädde till efterrätt! Mumsigt värre. Ikväll ska jag bara packa färdigt och i säng tidigt. Imorgon stiger vi upp kl 5... Suck...

Nu kommer vi ju att åka bort i drygt två veckor. Så bloggen kommer att bli ganska tyst från nu, tyvärr. Om jag får ett läge någonstans kanske jag hinner slänga in ett inlägg, men vi får se.

Jag önskar er  alla några mycket trevliga veckor, så hörs vi sedan!!! Nu ska jag iväg och uppleva SVERIGE (igen)!!!

Lördag 11 juli 2009

2009-07-12 16:33:33 / 0 kommentarer ..


Vaknade kl 4.30 av att Mikael pratade med mig. Han hade vaknat och var superpigg. Jag trodde han var knäpp i huvudet. Men tack och lov så somnade han om igen. Vi steg upp vid 10-tiden och hann lösa melodikrysset idag oxå.

När vi gjort oss klara tog vi cyklarna och cyklade till Storheden. Det var jättehärligt. Vi gick på affärerna lite grann och sedan åt vi lunch på Max. En hamburgare och en lyxshake. Är det semester, så är det!

När vi kom hem igen så putsade jag fönstren och hängde upp de nya gardinerna. Mikael bakade matbröd och gjorde en pastagratäng. Bra att ha i frysen när vi är borta, så att ungarna kan ta sig mat.

Vi hann även sitta på altanen och solade i någon timme.

Till middag idag så grillade Mikael hemmagjorda hamburgare. Det är riktigt mumma det!

Kvällen bestod av lite allmän städning och tv-tittande. Kom i säng ganska tidigt idag.

Fredag 10 juli 2009

2009-07-12 16:29:14 / 0 kommentarer ..


Idag var det då verkligen inga problem att stiga upp. Sista arbetsdagen... Klädde mig lite extra fin idag bara för att det var glädjens dag. Jobbade färdigt allt jag skulle så jag kunde känna mig mycket nöjd när jag lämnade min arbetsplats.

Klockan 12.00 idag så åkte jag iväg. Inte har jag direkt semester än, men jag är iaf ledig från nu...

Jag åkte och hämtade upp Sofia först. Sedan åkte vi till Storheden. Första stoppet blev utförsäljningen med Coops kläder och skor. Hittade faktiskt ett par jättefina sandaler till halva priset som jag köpte. Sedan gick vi på Hemtex och inhandlade nya gardiner till både kök och vardagsrum.


Vi gjorde även ett stopp på Jysk och Rusta. På Ica Maxi blev det oxå ett stopp och där lyckades Sofia få sig ett par sandaler. Ett sista stopp på H&M blev det och där lyckades Sofia tigga till sig en klänning och ett linne.


När vi kom hem så tog det bara fem minuter så kom Mikael oxå hem. Nu var vi lediga båda två!!! Vi satte oss på altanen i solskenet och njöt av ledigheten.


Kvällen blev mycket trivsam. Drack cider medan vi lagade mat. Drack vin till middagen... Helt underbar kväll.


Såg filmen "Vi hade i alla fall tur med vädret - igen" och jag tycker inte att den var så himla bra faktiskt. Det liksom hände inget i filmen. Den första filmen var mycket bättre. Pratade med Ingela i telefon ett bra tag oxå. Det var kul, det var länge sedan vi pratade eftersom de varit ute på semester.


När Mikael somnade i soffan så passade jag på att dammtorka i köket och städade undan i sovrummet innan det blev att hoppa i säng.



Sofia i sin nya blommiga klänning.


Hon räknar alla skavsår som hon har på sina stackars fötter.


Solen skiner så vackert på mitt barn!


Torsdag 9 juli 2009

2009-07-09 21:21:37 / 2 kommentarer ..


Idag försov jag mig inte. Och tur var ju det. Igår, precis innan jag gick och la mig, så duschade jag. Det innebar att jag la mig med dyvått hår. När jag vaknade imorse var hela mitt huvud täckt av små små krull-lockar. Håret var alldeles uppskruvat och såg jättekort ut. När jag då borstade ut det så hände något. Plötsligt såg det ut som om jag hade en stor hårhjälm runt hela huvudet. Värsta afrokrullet!

Så därför var det tur att jag inte försov mig idag, för jag var ju tvungen att ta fram plattången och pressa ihop "hjälmen" till en något mindre frisyr... :)

På jobbet har allt fungerat som det ska idag. Det har inte heller ringt så farligt mycket, så jag tycker dagen har varit bra. Mikael har ringt flera gånger idag. Han brukar ringa max en gång per dag. Det märks att han börjar längta riktigt mycket nu, precis som jag!

Efter att vi hade ätit middag så åkte jag och Mikael till Storheden för att handla. Vi gjorde några inköp nu och resten gör vi på söndag. Jag gjorde även ett besök in på Lindex där jag faktiskt köpte ett linne och en blus. När vi sedan var på Ica Maxi, lyckades jag hitta en t-shirt och en skjortblus där med. Så plötsligt blev det klädinköp!!!

När maten var uppackad så blev det precis som tidigare kvällar. Mikael gick i garaget och jag satte mig vid datorn. Snart blir det väl en stund framför tv:n innan det är dags för sängen.


Mallan köpte nya skor i början på sommaren. I vanlig ordning fick hon skavsår, men det vill aldrig läka för henne.


Jag plockade fram lite sköterskesaker så att hon fick tvätta såret ordentligt.


Fångade Mathias när han satt och åt.


Han tyckte jag var döfånig som fotade när han åt.


Han skrattade så han nästan grät.


Men nu har han en mamma som har ett fotointresse. Gilla läget säger jag bara.


Sofia var inte heller så intresserad av att bli fotad.


Men jag är ju även mamma till henne, så även hon får gilla läget.


Koncentrerad kocka.


Sötnos!

Onsdag 8 juli 2009

2009-07-08 19:51:00 / 2 kommentarer ..


Segt imorse. Steg upp 7 och började 8... Men jag hann iaf. Robin som oxå skulle börja 8 idag, såg lika trött ut som jag...

På jobbet märks det verkligen att det är semester nu. Det ringer väldigt lite. Dessutom så blev det fel i växeln och vi fick en lugn stund på förmiddagen. Man borde tycka att det är skönt att inte ha något att göra, men det är det inte. Jag tycker det är mycket frustrerande, speciellt när man tänker på alla som inte kommer fram till oss.

På lunchen gick jag och Mallan upp till sjukhuset. Vi gjorde en shoppingrunda på sjukhusets "affärer". Vi har ju både en kiosk och ett apotek att shoppa lös på. Lite skillnad mot Lena som jobbar i stan och måste brottas med att motstå alla butiker som finns i centrum. Det är svårt att hålla i slantarna där...

När jag kom hem satt familjens tonåringar och åt middag. Det pågick en diskussion om vem som hade ätit upp negerbollarna. Jag kom iaf undan, eftersom jag varit på jobbet. Puh...

Efter att jag oxå ätit så satte jag mig vid datorn igen! Denna gång gjorde jag faktiskt lite nytta inför semestern. Kollade upp våra bokningar, skrev ut papper som ska med, fixade med andra viktiga papper osv...

Nu ska jag snart gå och städa fågelburen. Jag vet... Jag sa att jag skulle göra det igår, men det blev inte. Så IDAG kommer mina sötnosar att få rent och fint i buren!

Jag har ändrat lite på mitt sätt att sätta upp bilder på bloggen. Sätter ut dem i större format, men då kan man inte klicka på dem för att få dem större. Detta är för att själva kvalitén ska bli bättre...

Idag hade jag kameran på jobbet för att fota de söta svalaungarna som sitter under taket på baracken. Men tyvärr så var de inte på plats idag. Så jag hittade på lite andra alternativ:



Detta är min "wall-of-fame" som jag har vid mitt skrivbord.


Satte upp artikeln från SKTF-tidningen som jag och Annelie var med i.


Den tidningen satte även in ett kort på mig i deras korsord. Var ju tvungen att hänga upp det med!


Detta är en särskild hälsning till Cissi L. Denna sommarhälsning fick jag av henne för flera år sedan, när hon sommarjobbade hos oss. Den här hängt på plats sedan dess!




Det är sådan skillnad på Mikaels barn. När jag tar fram kameran så hittar Robin alltid någon pose som han visar upp. Sofie skyndar sig och vänder sig om när hon ser kameran.


Fick önskemål om att visa upp min nya korta frisyr. Så det får jag väl bjuda på. Ostylad, men ni ser ju längden...

 

Tisdag 7 juli 2009

2009-07-07 20:12:13 / 1 kommentarer ..


Steg upp idag och fick en chock när jag såg mig i spegel. Mitt hår var ju så kort... Fast det gick ganska bra att få till det så jag är rätt nöjd. Men det blev kort...

Idag var jag snäll med Mallan. Hon hade ett ärende i stan och behöva vara där innan 18. Eftersom hon slutade 17 och åker buss, så sa jag att jag kunde byta skift med henne. Så jag slutade 17 idag och hon tar mitt pass imorgon. Är man goda kollegor, så är man!

Idag på lunchen gick vi och köpte oss en sommarglass. Vi brukar alltid köpa glass på sommaren, men än har det inte blivit någon! Eftersom detta är sista arbetsveckan innan semestern så börjar det vara dags. Mallan tog en Daimstrut medan jag själv köpte något jag aldrig köpt förut. En Magnum! En sådan med vit choklad och jordgubbsglass inuti. Den var riktigt god. Jag gillar ju inte Magnum annars...

När jag kom hem så hann jag bara innan för dörren innan Henning oxå kom till oss. Han hade med sig sten som Mikael ska ha ute någonstans. Medan Mikael och Robin lyfte av stenarna så underhöll jag och Sofie Henning.

Efter middagen så satte jag mig vid datorn. Ovanligt va...!? Mikael blir alldeles nervös när jag säger att jag ska sitta där. Han anser att vi har så mycket att göra inför resan. Men men... Det hinner vi säkert...

Fick en inbjudan till Spotify idag. Jag har lyssnat på än det ena och än det andra medan jag suttit här. Just nu spelar jag Cher för fulla muggar. Jag gillar Cher måste jag säga... En cool kvinna...

Idag har jag oxå tagit reda på vilket objektiv jag ska köpa till min kamera. Har mailat runt och frågat och fått samma svar på det objektiv jag är intresserad av. Alla säger att det är ett riktigt bra och prisvärt objektiv. Låter bra! Beställer nog det efter semestern, tror jag. Måste kolla upp ekonomin först...

Hi hi.. Ni skulle veta hur mycket jag rättar nu när jag skriver. Om ni hittar några stavfel så är det inte så konstigt. Jag tänker, skriver, lyssnar och sjunger på samma gång. Även om jag är kvinna, så blir det lite mycket ibland...

Nu ska jag gå och städa fågelburen. Har visst missa Allsång på Skansen oxå. I alla fall början... Men Morden i Midsommer, det missar jag inte...!
                 


Detta är min Furby som har följt med mig i många år. Min älskade lilla maskot. Fast Tomas har varit nära att döda den flera gånger... Dumma Tomas...

Måndag 6 juli 2009

2009-07-06 20:13:46 / 0 kommentarer ..


Sista veckan börjar idag. Sista arbetsveckan innan semestern. Det låter otroligt. Det låter oxå lika otroligt att hälften av mina kollegor bara har en vecka kvar av sin semester...

När jag stod i köket såg jag att Mallan kom och stannade sin cykel utanför oss. Jag skyndade mig ut och sa att jag ska ta bilen idag, för jag ska ju klippa mig! Det hade hon ju glömt, men satte fart ensam mot jobbet.

Själv tog jag det lugnt och gjorde mig klar i lugn och ro. Tog bilen och körde till jobbet. Kom ändå före Mallan... :)

Idag var det lite körigt just på morgonen, men det har inte varit så farligt annars måste jag säga. Det är ju inte bra om det är på tok för lugnt heller, för då går tiden så otroligt sakta.

Ringde och kollade mina barn vid lunchtid. Den äldsta var alldeles nyvaken medan den andra låg på sängen och såg film. Under tiden vi pratade måste det ha hänt något, för plötsligt säger han att han står på huvudet... Man orkar inte ens fråga...

Eftersom jag skulle till frissan så fick jag ju flexa lite. Så jag tog min lilla bil och körde in till stan. Gillar inte att köra i stan när klockan är strax efter 16. Då kör ju alla i stan...

Jag klipper mig på Attityd och jag gillar det verkligen. De är jättebra där. Dessutom tvättar de håret ordentligt och ger samtidigt huvudmassage. Hur skönt som helst. Jag somnade nästan, men jag vaknade till när hon stoppade in fingrarna i mina öron (med handuk emellan) för att torka dem!

Frissan klippte igenom mitt hår och det blev ganska stor skillnad tycker jag. Men när jag kom hem så säger Mikael att det syns ju knappt. Förbaskade karl. Jag har ju klippt jättemycket!!!

Efter middagen har jag suttit här och fixat med mina bilder. Har slarvat med att hålla dem i ordning och måste sortera dem ordentligt så att jag vet vars jag har allt!

Nu har jag bara 28 arbetstimmar kvar innan semestern. Men precis som Cissi L skrev vem räknar...!?


Söndag 5 juli 2009

2009-07-06 20:03:49 / 0 kommentarer ..


Eftersom jag är otroligt kvällstrött OCH morgontrött så trodde jag att jag var mer död än levande när Mikael väckte mig kl 8.20. Jag drog mig upp och slog mig ner vid det färdigdukade frukostbordet. Orkade knappt hålla ögonen öppna. Var på vippen att säga till Mikael att jag inte skulle orka kör mc idag. Men så beslöt jag mig för att köra själv ändå. Jag åkte ju sist vi körde en längre sväng.

Idag hade vi nämligen bestämt att köra till Finland med Christer och Marja. Man kan inte säga att vädret var på våran sida idag. 10 grader... Hujja... När vi hade kört till Boden trodde jag att jag skulle frysa ihjäl. Tack och lov fick jag låna Marjas vinterhandskar, så jag klarade mig ganska bra.

Innan vi for frågade jag Mikael om jag skulle ta stor-kameran. Han lät lite tveksam. Anledningen är att min kameraväska tar upp halva toppboxen och vi hade ju massa matsäck med oss. Jag sa då att jag kan ta compaktkameran istället och stoppade ner den i fickan.

När vi stannade vid Räktforsen som första stopp, så tog jag upp kameran och slog på den. Direkt lyste displayen upp och där stod Svagt Batteri och sedan slog kameran av. Det var det det. Då tänkte jag att jag tar mobilen. Den är ju inte så bra, men det blir väl något kort iaf. Tog upp telefonen och då pep den och det stod Batterinivå låg och så slog telefonen av. Det var helt enkelt inte meningen att jag skulle knäppa kort idag.

Vi körde iaf till Övertorneå och gjorde ett stopp. In på OK för att värma oss lite. Gjorde ett fynd där och hittade en jätteliten kylväska, precis sådan vi letat. Tänk att den fanns just i Övertorneå! Sedan körde vi över till Finland och hamnade i en liten stugby som heter Loma-Vietonen.

Vilket område! Superfina stugor och alldeles vid en stor sjö. Vi fick lov att gå in i en stuga och titta. Där inne fanns två sovrum, en med dubbelsäng och en med två enkelsängar. Det fanns ett stort kök med en bäddsoffa och öppenspis. Det fanns ett sovloft med dubbelsäng och däruppe kunde man gå ut till en balkong. Sedan fanns det en stor toalett med dusch och bastu! Superfräscha måste jag säga. Stugorna kostade 83€ och det kan man inte säga mycket om...

Vi ska nog återvända dit i mitten på augusti... Kul.

Sedan körde tillbaka till Övertorneå och tankade. Tog vägen förbi Kukkolaforsen och stannade för att äta mjukglass. I kylan... Sedan blev det raka vägen hem. De hungriga vargarna (barnen) stod ju hemma och väntade.

Efter middag, blev det dator, dusch, fågelomskötsel och tv. Somande som vanligt ifrån filmen, så mördaren kom undan. Ialla fall om det var jag som skulle avslöja honom... ;)


Lördag 4 juli 2009

2009-07-06 19:45:55 / 0 kommentarer ..


12 timmar sov jag. Och inte vaknade jag utvilad heller... Det märks att man behöver semester.

Vi började dagen precis som en vanlig pensionärsvarnings-lördag. Dvs åt frukost och löste melodikrysset. Lyckades lösa krysset och skickade in det. Givetvis i namnet på den som är mest tävlingsinriktad i familjen, Mikael.

Sedan gjorde vi oss klara för att kolla in hojjarna i Piteå. Guldwingeklubben har ju träff där i helgen och skulle köra kortege in till Piteå stad. Eftersom Mikaels dröm är att ha en guldwinge, så åkte vi dit för att kika.

Vi parkerade och gick genom den mysiga staden Piteå för att tillslut komma till Rådhustorget. Där stod vi i kraftig blåst och kyligt väder och väntade på vidundren. Tillslut kom de, och nog är det mäktigt när flera hundra hojjar kommer körande.

Mitt ibland alla kom fru Hillar körande. Jag frågade hur hon hade hamnat där, men vi kom fram till att hon körde den kamouflerade varianten. Det skulle betyda att hon hade klätt ut sin Honda Goldwing till en Yamaha Dragstar 1100. Måste säga att hon gjorde ett mycket bra jobb!

När Mikael hade fått gå omkring och drömma sig nöjd, så insåg vi att lunch vore lämpligt. Vi började vandringen ner genom stan igen. Träffade på Teija (chefens chef) och hon fick lyckligt berätta att hon nu har semester. Är inte alls avundsjuk...

Vi insåg att alla cafeér var fulla så vi bestämde oss för att åka på Max. Tog en LoCarb-burgare. Den var helt ok i smaken men ganska svår att äta. Kändes som om man försökte trycka i sig ett helt salladshuvud... :)

När vi körde hem tog vi massa småvägar så att vi slapp E4:an. Endast från Ersnäs fick vi köra gatlopp. Väl hemma laddade jag in alla hundratals bilder som jag knäppte i Piteå. Mikael fick sitta och drömma vid datorn en stund. Själv påbörjade jag det eviga hackandet. När det är beställt tacos till middag, så vet man att man har mycket hackande framför sig. Men om man lyssnar på ljudbok samtidigt, så går det rätt bra.

Efter middagen bad jag att få möta Mikael i kortspel, Chicago. Och vet ni. Fröken Jenny vann!!! Är jag bäst eller är jag bäst!? Enligt Mikael så har jag bara bonn-tur.

Det blev lite tv och slummer i soffan innan jag släpade mig i säng. Jag är så trött, så trött på kvällarna.......

Nu är det väl dags för lite bilder. Idag bjuder jag på Guldvingebilder:

   
Det var guldwingar från flera olika länder. 

   
Kolla flaggorna!

   
Detta var ett mycket coolt ekipage. Jag har sett dem förut på mc-mässan, men aldrig när de kör. Först kommer frun med sin trehjuling och släpvagn.


Efter henne körde maken med sidovagn och husvagn. Döcoolt. Och lacken på fordonen går ju inte av för hackor.


Mikael kom ialla fall fram till att svart var väldigt snyggt på wingehojjen.

Fredag 3 juli 2009

2009-07-06 13:04:15 / 0 kommentarer ..


Tog mig upp i god tid idag. Även fast det inte är semester än, så är det iaf fredag och man har några lediga dagar framför sig. Det gillar jag...

Vädret var inte lika bra som tidigare idag. När jag cyklade till jobbet hade jag gärna haft vantar på mig, för jag var iskall om händerna. Under dagen hade jag inte på mig kjol alls. Tidigare i veckan har jag bytt om vid lunch-tid.

Dagen kändes mycket lång... Det känns som om det är mycket sega dagar nu för tiden...

Jag cyklade hem och fann Sofia, Sofie, farmor och Mikael sittande på altanen. Vi grillade och hade mysigt där ute. Flickorna drog iväg en kort stund efter maten, medan vi andra satt i solskenet. Vi pratade om allt mellan städning och utlandsresor. Jag och Mikael planerade en del inför våran kommande mc-semester oxå. Vi längtar båda såååååååå mycket...

En mycket trött Jenny somnade i soffan vid 22-tiden och Mikael fick kämpa för att få mig i sängen...


Torsdag 2 juli 2009

2009-07-06 12:46:05 / 0 kommentarer ..


När jag höll på göra mig klar i morse så hörde jag en försiktig knackning på dörren. Där stod Marlene och frågade om jag ville cykla med henne till jobbet. Jag var långt ifrån färdig men bad henne vänta i 5 minuter. Gjorde en rusning genom huset och samlade ihop sakerna och mig innan jag gick ut till den väntande Marlene.

Vi hade en trevlig cykeltur till jobbet där vi hann skvallra om allt det ena och allt det andra. Kul med sällskap.

Idag har det varit ganska bra på jobbet. Lagom mycket att göra. Vädret har varit bra och man har kunnat sitta ute på rasterna. Härligt.

När jag kom hem upptäckte jag att Mikael hade förberett färdigt för maten. Jag behövde bara slå på potatisen och sätta in ugnsformen i ugnen. Skönt när man inte behöver förbereda så mycket. Mikaels barn kom redan idag, eftersom deras mamma skulle resa bort, så det blev lite mer folk hemma än vanligt.

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Har suttit ute och lyssnat på ljudbok. Fian satt bredvid och läste. Hon är nu på sista boken av Camilla Läckberg. Hon gillar den lika mycket som sin mor! :)

Som vanligt blev det att fixa med matbackarna och att se på tv i slutet av dagen...

Onsdag 1 juli 2009

2009-07-02 16:01:47 / 2 kommentarer ..


Idag tog jag bilen till jobbet. För jag skulle ju direkt till stan och klippa mig efter jobbet. Men jag hann nästan bara komma till jobbet så ringde de från friseringen. Min frissa var sjuk. Så himla irriterande! Jag fick en ny tid på måndag istället. Får väl försöka hålla ut tills dess då.

Dagen gick rätt bra idag med. Efter 15-tiden så gick växeln sönder och det blev riktigt lugnt ett tag här på jobbet. I över en timme faktiskt... Vi stod och tittade (väldigt avundsjukt) på de människor som hade samlats för att ha fest i baracken, medan vi väntade på att systemet skulle gå igång.

När jag kom hem sa jag till Sofia att de hade kunnat få hamburgare till middag, men vi hade varken bröd eller pommes. Fian sa direkt att hon och Mathias kunde åka och handla, vilket de då fick göra. Själv la jag mig på altanen och solade en stund medan jag väntade.

Efter en mycket god middag och mycket trevlig stund på altanen så for Matte och spelade basket. Jag och Fian satte oss i soffan och såg lite blandad tv. En lugn och skön kväll...

Det här med bloggen är lite jobbigt just nu. Jag har ingen lust att sitta vid datorn så mycket. Och sitter jag där, så har jag så mycket annat för mig. Därför är uppdateringarna lite si och så... När jag åker på semester så kommer jag inte att uppdatera alls. Då får det lov att bli en sammanfattning när jag återkommer istället... Bara så ni vet, liksom...

Tisdag 30 juni 2009

2009-07-02 15:57:09 / 0 kommentarer ..


Idag hade jag en helt underbar morgon. Jag steg upp i god tid, tog en lång och härlig dusch och gjorde mig i ordning i perfekt tempo. Ingen stress och inget besvär. Cyklade till jobbet i det underbara vädret, i lagom lunk. Mådde riktigt gott när jag kom till mitt arbete.

Morgonen på jobbet var dock inte lugn. Förstår inte varför folk inte är utomhus och solar istället för att ringa till oss...

När jag cyklade hem tog jag det lika lugnt som på morgonen. Mötte Lena på vägen hem. Hon går till och från bussen och jag tycker hon är riktigt duktig... Vi stannade och pratade bort lite tid innan vi fortsatte hem, var till sig.

Väl hemma fixade jag med maten. Dessutom kom kabel-tv-mannen förbi. Han lagade den itukörda kabeln, så nu har vi bild igen! Det gillar jag... Det gjorde ju dessutom att jag satte mig i soffan och såg på tv. Det var ju både Allsång på Skansen och Morden i Midsommer. Sommarkänsla... :)

Sofia dök upp vid 22-tiden. Hon sover ju hos oss lite då och då nu under sommaren... Vi pratade på en liten stund innan det blev dags för Jenny och att i säng...

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!