Lördag 4 juli 2009

2009-07-06 19:45:55 / 0 kommentarer ..


12 timmar sov jag. Och inte vaknade jag utvilad heller... Det märks att man behöver semester.

Vi började dagen precis som en vanlig pensionärsvarnings-lördag. Dvs åt frukost och löste melodikrysset. Lyckades lösa krysset och skickade in det. Givetvis i namnet på den som är mest tävlingsinriktad i familjen, Mikael.

Sedan gjorde vi oss klara för att kolla in hojjarna i Piteå. Guldwingeklubben har ju träff där i helgen och skulle köra kortege in till Piteå stad. Eftersom Mikaels dröm är att ha en guldwinge, så åkte vi dit för att kika.

Vi parkerade och gick genom den mysiga staden Piteå för att tillslut komma till Rådhustorget. Där stod vi i kraftig blåst och kyligt väder och väntade på vidundren. Tillslut kom de, och nog är det mäktigt när flera hundra hojjar kommer körande.

Mitt ibland alla kom fru Hillar körande. Jag frågade hur hon hade hamnat där, men vi kom fram till att hon körde den kamouflerade varianten. Det skulle betyda att hon hade klätt ut sin Honda Goldwing till en Yamaha Dragstar 1100. Måste säga att hon gjorde ett mycket bra jobb!

När Mikael hade fått gå omkring och drömma sig nöjd, så insåg vi att lunch vore lämpligt. Vi började vandringen ner genom stan igen. Träffade på Teija (chefens chef) och hon fick lyckligt berätta att hon nu har semester. Är inte alls avundsjuk...

Vi insåg att alla cafeér var fulla så vi bestämde oss för att åka på Max. Tog en LoCarb-burgare. Den var helt ok i smaken men ganska svår att äta. Kändes som om man försökte trycka i sig ett helt salladshuvud... :)

När vi körde hem tog vi massa småvägar så att vi slapp E4:an. Endast från Ersnäs fick vi köra gatlopp. Väl hemma laddade jag in alla hundratals bilder som jag knäppte i Piteå. Mikael fick sitta och drömma vid datorn en stund. Själv påbörjade jag det eviga hackandet. När det är beställt tacos till middag, så vet man att man har mycket hackande framför sig. Men om man lyssnar på ljudbok samtidigt, så går det rätt bra.

Efter middagen bad jag att få möta Mikael i kortspel, Chicago. Och vet ni. Fröken Jenny vann!!! Är jag bäst eller är jag bäst!? Enligt Mikael så har jag bara bonn-tur.

Det blev lite tv och slummer i soffan innan jag släpade mig i säng. Jag är så trött, så trött på kvällarna.......

Nu är det väl dags för lite bilder. Idag bjuder jag på Guldvingebilder:

   
Det var guldwingar från flera olika länder. 

   
Kolla flaggorna!

   
Detta var ett mycket coolt ekipage. Jag har sett dem förut på mc-mässan, men aldrig när de kör. Först kommer frun med sin trehjuling och släpvagn.


Efter henne körde maken med sidovagn och husvagn. Döcoolt. Och lacken på fordonen går ju inte av för hackor.


Mikael kom ialla fall fram till att svart var väldigt snyggt på wingehojjen.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!