Tisdag 30 juni 2009

2009-07-02 15:57:09 / 0 kommentarer ..


Idag hade jag en helt underbar morgon. Jag steg upp i god tid, tog en lång och härlig dusch och gjorde mig i ordning i perfekt tempo. Ingen stress och inget besvär. Cyklade till jobbet i det underbara vädret, i lagom lunk. Mådde riktigt gott när jag kom till mitt arbete.

Morgonen på jobbet var dock inte lugn. Förstår inte varför folk inte är utomhus och solar istället för att ringa till oss...

När jag cyklade hem tog jag det lika lugnt som på morgonen. Mötte Lena på vägen hem. Hon går till och från bussen och jag tycker hon är riktigt duktig... Vi stannade och pratade bort lite tid innan vi fortsatte hem, var till sig.

Väl hemma fixade jag med maten. Dessutom kom kabel-tv-mannen förbi. Han lagade den itukörda kabeln, så nu har vi bild igen! Det gillar jag... Det gjorde ju dessutom att jag satte mig i soffan och såg på tv. Det var ju både Allsång på Skansen och Morden i Midsommer. Sommarkänsla... :)

Sofia dök upp vid 22-tiden. Hon sover ju hos oss lite då och då nu under sommaren... Vi pratade på en liten stund innan det blev dags för Jenny och att i säng...

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!