Söndag 12 juli 2009

2009-07-12 16:40:36 / 2 kommentarer ..


En jävla fluga har gått omkring på mig i natt. Hur fruktansvärt irriterande är inte det!? Man får ju verkligen inte sova ut ordentligt när ett litet djur kryper på en. Så idag steg jag upp redan vid 9-tiden.

Efter frukost så satte jag saxen i Mikaels hår och klippte honom. Han vill ju vara korthårig när vi åker bort. Jag börjar bli haj på det här med friseringen nu så han blev riktigt stilig.

Sedan åkte vi iväg till Skokanonen så att Mikael fick sig ett par nya skor. Sedan åkte vi till Ica Maxi och handlade mjölk osv så att det finns i kylen när vi nu åker bort.

Jag städade toaletterna ordentligt och städade golven så att nu är hela huset städat och fint.

Farmor Britta kommer ju att vara här under tiden vi är borta, så vi lämnar inte barnen helt ensamma. Men det känns ändå skönt att det är fräscht och fint när man lämnar över till andra.

Nu eftermiddag ska vi bjuda farmor på middag och berätta reglerna som ska gälla när vi är borta. Det blir jordgubbar och grädde till efterrätt! Mumsigt värre. Ikväll ska jag bara packa färdigt och i säng tidigt. Imorgon stiger vi upp kl 5... Suck...

Nu kommer vi ju att åka bort i drygt två veckor. Så bloggen kommer att bli ganska tyst från nu, tyvärr. Om jag får ett läge någonstans kanske jag hinner slänga in ett inlägg, men vi får se.

Jag önskar er  alla några mycket trevliga veckor, så hörs vi sedan!!! Nu ska jag iväg och uppleva SVERIGE (igen)!!!

Kommentarer
Cissi L

Ha en jätteskön semester, och kör försiktigt!! Kram kram

2009-07-13 11:14:09
Hon på andra slingan

Trevlig semester. Hoppas att ni hinner upptäcka allt ni vill i underbara Sverige.

2009-07-13 15:11:04
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!