Onsdag 1 juli 2009

2009-07-02 16:01:47 / 2 kommentarer ..


Idag tog jag bilen till jobbet. För jag skulle ju direkt till stan och klippa mig efter jobbet. Men jag hann nästan bara komma till jobbet så ringde de från friseringen. Min frissa var sjuk. Så himla irriterande! Jag fick en ny tid på måndag istället. Får väl försöka hålla ut tills dess då.

Dagen gick rätt bra idag med. Efter 15-tiden så gick växeln sönder och det blev riktigt lugnt ett tag här på jobbet. I över en timme faktiskt... Vi stod och tittade (väldigt avundsjukt) på de människor som hade samlats för att ha fest i baracken, medan vi väntade på att systemet skulle gå igång.

När jag kom hem sa jag till Sofia att de hade kunnat få hamburgare till middag, men vi hade varken bröd eller pommes. Fian sa direkt att hon och Mathias kunde åka och handla, vilket de då fick göra. Själv la jag mig på altanen och solade en stund medan jag väntade.

Efter en mycket god middag och mycket trevlig stund på altanen så for Matte och spelade basket. Jag och Fian satte oss i soffan och såg lite blandad tv. En lugn och skön kväll...

Det här med bloggen är lite jobbigt just nu. Jag har ingen lust att sitta vid datorn så mycket. Och sitter jag där, så har jag så mycket annat för mig. Därför är uppdateringarna lite si och så... När jag åker på semester så kommer jag inte att uppdatera alls. Då får det lov att bli en sammanfattning när jag återkommer istället... Bara så ni vet, liksom...

Kommentarer
Cissi L

Buhuuu... Jag som trogen läsare måste få klaga lite nu.. Har ju på dagsprogrammet att läsa din blogg! Ska bli kul att få läsa uppdateringarna sen:-) NU ÄR DET 5 DAGAR TILL SEMESTER!!!!! Men vem räknar?!? Hihihi. Kram!

2009-07-05 18:36:06

Hej Jenny! Tack för titten!! Gullig du är :)



Kramar,

Åse

2009-07-06 09:34:12
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!