Måndag 6 juli 2009

2009-07-06 20:13:46 / 0 kommentarer ..


Sista veckan börjar idag. Sista arbetsveckan innan semestern. Det låter otroligt. Det låter oxå lika otroligt att hälften av mina kollegor bara har en vecka kvar av sin semester...

När jag stod i köket såg jag att Mallan kom och stannade sin cykel utanför oss. Jag skyndade mig ut och sa att jag ska ta bilen idag, för jag ska ju klippa mig! Det hade hon ju glömt, men satte fart ensam mot jobbet.

Själv tog jag det lugnt och gjorde mig klar i lugn och ro. Tog bilen och körde till jobbet. Kom ändå före Mallan... :)

Idag var det lite körigt just på morgonen, men det har inte varit så farligt annars måste jag säga. Det är ju inte bra om det är på tok för lugnt heller, för då går tiden så otroligt sakta.

Ringde och kollade mina barn vid lunchtid. Den äldsta var alldeles nyvaken medan den andra låg på sängen och såg film. Under tiden vi pratade måste det ha hänt något, för plötsligt säger han att han står på huvudet... Man orkar inte ens fråga...

Eftersom jag skulle till frissan så fick jag ju flexa lite. Så jag tog min lilla bil och körde in till stan. Gillar inte att köra i stan när klockan är strax efter 16. Då kör ju alla i stan...

Jag klipper mig på Attityd och jag gillar det verkligen. De är jättebra där. Dessutom tvättar de håret ordentligt och ger samtidigt huvudmassage. Hur skönt som helst. Jag somnade nästan, men jag vaknade till när hon stoppade in fingrarna i mina öron (med handuk emellan) för att torka dem!

Frissan klippte igenom mitt hår och det blev ganska stor skillnad tycker jag. Men när jag kom hem så säger Mikael att det syns ju knappt. Förbaskade karl. Jag har ju klippt jättemycket!!!

Efter middagen har jag suttit här och fixat med mina bilder. Har slarvat med att hålla dem i ordning och måste sortera dem ordentligt så att jag vet vars jag har allt!

Nu har jag bara 28 arbetstimmar kvar innan semestern. Men precis som Cissi L skrev vem räknar...!?


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!