Tisdag 14 september 2010

2010-09-14 20:14:16 / 0 kommentarer ..


Lite segare att ta sig upp i morse, men jag hann ändå i god tid. Fick läsa om en fd. klasskompis i Kuriren och det var ju riktigt roligt.

Sedan på jobbet har det varit en bra dag. Har fixat och donat med en hel del saker. Ibland är det som att om det bara börjar komma in jobb (förutom svara i vxl) så slutar det liksom aldrig. Men jag klagar inte. Det är bara roligt... :)

När jag slutade så bytte jag om på jobbet och åkte sedan till stan för att gå på träning. Även idag blev det PSI. Boxning med andra ord. Alltså, man får verkligen avreagera sig där och jag bara ÄLSKAR träningsformen. Man borde kanske ha sysslat med kickboxning när man var yngre.

Fast på jobbet säger de att det kanske inte är så bra för mig. De säger att jag blir mer galen än vanligt... Men det är klart, när jag stod där i lokalen med högklackat och boxarhandskar och visade slag och sparkar, så såg jag nog rätt galen ut! :P

Väl hemma hade jag riktigt ont i skuldror och ben. Tog i ordentligt ikväll. Men imorgon blir det vilodag och det kan ju vara lämpligt.

Resten av min kväll kommer jag att tillbringa framför tv:n tror jag minsann...


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!