Söndag 26 september 2010

2010-09-26 20:12:48 / 1 kommentarer ..


Fredag 24/9
På jobbet var det en helt vanlig dag. Lite speciellt eftersom ungefär hälften skulle på fest ikväll, så det blev mycket prat om det.
När jag slutade åkte jag hem för att göra mig i ordning. Drack lite vin, surrade lite i telefon, pratade lite med Matte osv osv...
Anneli och Agge kom och hämtade mig och vi åkte för att hämta Marlene. Utanför Kulturens Hus, mötte vi upp Ullis och PK och så var vi fulltaliga.
Kvällen var fantastiskt kul. Vi åt en buffé som var helt perfekt. Vi drack gott vin och vi dansade runt. Jag hade jätteroligt och var på strålande humör hela kvällen.
Vid 00-tiden åkte jag hem och såg även till att Helena fick komma till sitt hem. For isäng och sedan sov jag som en klubbad säl.

Lördag 25/9
Sov oroligt från kl 6... Jag var så nervös över att Matte skulle försova sig. Han skulle nämligen vara på Stadsöskolan senast 7.45. Men dumt att vara orolig när det gäller han, för han sover ju typ aldrig. Iaf, väldigt lite... Så han var uppe och tog sig iväg.
Själv somnade jag om, men Mikael såg till att jag satt vid frukostbordet kl 10, då melodikrysset började. Vi löste det helt och hållet även denna helg.
Efter vi gjort oss klara så åkte vi till båthamnen och plockade upp Barnarne. Vår kära lilla båt fick nu komma upp ur det kalla vattnet.
Det tog någon timme, men sedan fick jag gå omkring härhemma och mysa för fullt i sköna kläder.
På kvällen åkte vi dock iväg till stan. Vi gick på bio och såg "Resident Evil" i 3D. Filmen var väl sådär, men det var coolt att se den i 3D iaf...
Resten av kvällen myste vi sedan hemma i soffan med tända ljus och gott vin.

Söndag 26/9
Klockan ringde 8 och då var det bara att stiga upp. Äta frukost och göra sig klar för en mc-körning. Eftersom temperaturen visade på 0 grader, så kändes det lite träligt, men vi hade ju bestämt oss...
Så halv 10 stod vi på järnvägsstationen i Luleå och samtalade med övriga förare. Det var ju idag den årliga septemberrundan skulle köras, så det var därför vi tvingade oss ut i solskenet.
Rundan gick Luleå-Piteå-Älvsbyn-Boden. Vi var ca 160 förare idag, så det var en hel del alltså... När vi kom till Boden så körde många till Luleå för att äta på Max, men vi valde att avstå.
Istället åkte vi till Milano i Boden och åt tillsammans med ett gäng från körningen. Mycket trevligt!
När vi kom till Gammelstad åkte vi och handlade innan vi for hem. Där sattes det igång med att fixa räkningar och foton plus en hel del städning.
Nu är kvällen kommen och jag ska övergå till soffan för lite avslappnande tv-tittande!

Några kort från Septemberrundan:


Samling i Luleå


Piteå


Älvsbyn


Boden


Mat på Milano

Kommentarer

Bilderna blev jättebra! du är duktig på fota.

På Milano var riktigt bra sällskap:)

Kram

2010-09-28 11:49:19
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!