Lördag 6 december

2008-12-07 20:29:53 / 0 kommentarer ..


Klockan ringde 06.45 och det är lördag. Normalt hade jag inte gillat det direkt mycket, men just idag kändes det roligt. Det var ju nämligen dags för min och Mikaels årliga tur till Skellefteå för att julhandla och övernatta på hotell. Mysfaktor 10. Vi kom iväg några minuter innan 8 och då hade jag hunnit prata med Mallan i telefon redan. Vad den stackarn gjorde uppe så tidigt, det har jag ingen förklaring till.

Vi kom ganska tidigt till hotellet i Skellefteå men fick köra ner bilen i garaget iaf. Sedan bjöd de även på kaffe och en macka så att vi orkade handla. Stax efter 10 gick vi ut på stan i Skellefteå. Exakt vad vi köpte kan jag inte berätta, eftersom vissa ungdomar läser här och vissa saker ska inte komma i deras vetskap innan julafton. Men jag fick iaf ett halsband av Mikael och jag köpte mig själv en kofta! Kors i taket, men jag handlade åt mig själv.

Vi gjorde en paus under dagen och gick på Lilla Marie, ett underbart gammaldags café. Det är väldigt populärt och vi hade tur som fick bord. Många fick vända i dörren.

När vi handlat klart och var nöjda gick vi upp med sakerna till hotellet innan vi gick en promenad runt stan, utan massa kassar. Tillbaka på hotellet så njöt vi av lugnet, jag slumrade nog till en stund oxå. Vi hade sådan tur att det fanns badkar i vårat rum, så gissa vem som passade på att ta sig ett dopp. Det var helt underbart.

Kvällen avslutades med en riktigt god middag på restaurang Lilla Kina. Jag åt en god pastarätt medan Mikael tog fyra små rätter. En härlig dag!

Foton från vårat hotellrum:

 
Förra året bodde vi i exakt samma rum! :)


Det är ett ganska stort och härligt rum.


Mikael tyckte att tv:n var så långt från sängen, så han drar den närmare. 


Sedan placerar han sig en en skön ställning och kör ett kanalrace.


Jag blev så glad när det fanns badkar. Jag älskar att bada. Saknar det faktiskt i huset.


Jag gillade denna tavla. Det kändes speciellt när den var rund.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!