Onsdag 17 december

2008-12-17 19:31:13 / 0 kommentarer ..


Ja, jag måste ju ta och börja med att be om ursäkt för att jag inte alltid får till sanningen här. Igår var det meningen att jag skulle skriva vilken av Ingelas födelsedagar vi ska fira. Jag skrev att det var dags för nr 37. Sedan hade Pling skrivit en kommentar att hon tyckte det var kul att vi skulle fira hennes 37-årsdag två gånger. Det tog lite tid innan jag fattade, men sedan kom jag ju på. Det är ju 38 Ingela fyller... Men det är inte lätt att hänga med när hon i mitt huvud är ca 22 år...

I övrigt gick denna dag otroligt fort. Men den största anledningen till det är ju att jag och Annelie var på Möte 2 angående auktoriseringen idag. Det är otroligt roligt med dessa möten. Man får verkligen tänka igenom hur man jobbar och om det är rätt som vi gör nu. En av ledarna sa efteråt till mig och Annelie att det är verkligen kul att jobba med oss, för vi är så glada och ivriga. Det kändes hur kul som helst att höra det!

Min nya fleecejacka som jag var så glad över, den är paj... Eller rättare sagt, dragkjedjan är trasig. Dragkedjan på Kaisas ficka gick oxå sönder. Så Kaisa ringde och pratade med killen chefen köpte jackorna av och han sa att vi ska få nya. Det gick han med på utan minsta lilla diskussion. Härligt. Sådan service gillar jag.

Väl hemma blev det att städa lite. Skönt att få så mycket som möljigt gjort innan det börjar bli stressigt innan julen. Nu sitter jag här och ser på tv och sufar på nätet.

Kort för idag:


Annelie har oxå fått sin nya jacka


Så även Ullis. Så alla gick vi omkring som små röda tomtar idag. Annelie sa lingon, men jag påpekade att det är väl mer tomtesäsong än lingonsäsong nu...


Tog ett kort på Ulrika på sniskan.


Cissi var oxå så röd och fin idag. Jeanskjol och hela kittet hade hon.


Vi bestämde oss för att ge chefen en liten grej från oss telefonister. En chokladask och ett kort. För att kunna gå in alla samtidigt till chefen och ge henne det, så satt Helena och jobbade åt oss.


Men chefen bara pratade i telefon. Vi höll på bryta ihop. Vi väntade...


... och väntade.


Tillslut (efter lite påtryckningar) så la chefen på. Hon blev riktigt glatt överraskad när vi kom in.


Ett stort leende täckte hennes ansikte en lång stund :)


Självklart fick hon en julkram av oss alla!!!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!