Söndag 28 december

2008-12-28 20:24:38 / 0 kommentarer ..


Idag tyckte Mikael att det var dags att vända tillbaka på dygnet. Jag var inte riktigt med på noterna. Det är skönt att ligga och vakna länge i sängen... :)

När jag väl tog mig upp och ätit frukost så blev det dags att ta itu med räkningar och en hel hög med papper som skulle fixas. Att man lägger på hög och låter det bli så mycket innan man tar itu med saker och ting... Det tar ju sådan tid att göra det om man gör på det sättet. Nåja, jag fick bort högen och känner mig mycket nöjd.

Jag fick ju en stor extern hårddisk i julklapp. Till den ska jag nu flytta över min musik, mina bilder, ljudböcker osv på... Men det tar en himla tid måste jag säga. Fast det är ju ca 100GB material som ska flyttas och det tar ju ett tag förstås. Så jag har börjat med det i helgen. Än är det ganska länge kvar innan jag är färdig.

Mikael har varit i garaget och hållt på med... ja, jag vet inte vad han håller på med, men han "donar" väl... Emellanåt har han varit in och frågat om vi inte ska gå ut och gå. Jag hade verkligen ingen lust med det, så jag har hittat på massa olika ursäkter för att inte behöva gå.

Tillslut insåg jag att det var lika bra att ge upp, han skulle inte ge sig. Så jag gick med på en promenad om vi endast gick en kort sväng. Vi var ute i över en timme. Jag blev lurad...! Fast egentligen var det väl bra...

Eftermiddagen fortsatte jag framför datorn och i köket. Ikväll blev det inga julrester. Det blev en hederlig skinkpaj, och det var riktigt gott.

Nu tänkte jag gå in i duschen för att sedan fixa i ordning lite te innan Mission Impossible 3 börjar. Imorgon är det dags för arbete igen... I två dagar iaf... :)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!