Tisdag 23 december

2008-12-23 22:31:25 / 1 kommentarer ..


Dan före dopparedan...! Det är idag det... :)

Måste börja med att berätta att Gunilla (min bil) gick igenom besiktningen igår. Sånt gillar jag. Ingela och jag är rörande överens om att bilar ska bara fungera, utan att man behöver göra något speciellt med dem. Så att min passerade genom bilprovningen utan större problem, sådant gillar man.

I morse (eller det är kanske natt kl 04.00) så vaknade jag av att sänglampan ramlade ner från väggen och nuddade mitt huvud. Mikael satte, efter lite om och men, tillbaka lampan och jag somnade om. När jag pratade med Mikael senare så frågade jag om han försökte ta livet av mig genom att slå ner lampan. Det var nämligen han som hade vevat med armarna så lampan slogs ner. Men han hade själv fått den smack i huvudet, så han insåg att det var inte så smart att veva på det där sättet...

Väl på jobbet insåg vi ganska snart att folk har börjat förstå att det är jul snart. Det var betydligt lugnare på jobbet idag. Så skönt! Och när det är lugnt så måste man bli av med sin energi på annat sätt. Vi har ropat till varandra, gjort olika tecken, smugit runt skärmar, vinkat åt parkeringsvakterna, gjort pappersfigurer mm mm

Det har varit otroligt mycket skratt och otroligt mycket roligt prat mellan samtalen idag. Det märks att det är många lediga dagar som stundar. Alla är på så bra humör...

Jag låg långt efter i min julplanering innan julafton. Jag fattar inte varför jag inte har hunnit med alla saker jag skulle. Men tack vare mina härliga arbetskamrater så fick jag sluta tidigare idag. Och det innebar att jag hann färdigt. Jag fixade alla de sista julklapparna. Dessutom fick jag tag i en som jag inte trodde jag skulle hitta. Kändes väldigt skönt.

Skyndade mig in på alla affärer som jag skulle in på, och sedan körde jag hem. Där slog vi in lite klappar till Mor & Bernt och åt lite middag. Sedan begav vi oss iväg till Sunderbyn för att hälsa på mamma. Där fikade vi och pratade på om än det ena än det andra.

När vi åter kom hem så blev det dags för skinka, sillsallad, julklappsinslagning, strykning av julduk och byta ljusen hemma. NU är allt klart och jag mår så himla bra! När jag skrivit färdigt ska jag gå isäng och längta till imorgon.



Den som kanske inte hade en suverän dag, iaf morgon, var Cissi. Hon råkade ut för ett "litet" missöde imorse. Här ringer hon och berättar för hennes sambo. Det roliga är att han inte tror henne, utan påstår att hon driver med honom. Tyvärr var inte det fallet...


Jag äter ju frukost på jobbet. Idag bestod den av fil, lite yoghurt, flingor och kaffe.

 
Efterrätt... Dagen före jul så får man äta godis på jobbet.


Mallan, som inte är till 100% kurant, har satt halsbandet fel väg. Men det upptäcker hon och rättar till...


Även fast vi svamlar och skrattar, så sköter vi vårat jobb. Här är bildbeviset. Rosen kämpar på.


Annelie! Vi samarbetar väl. Även på fritiden. Igår var det ett program på tv som var superbra. När jag skulle berätta för Annelie om detta program, visade det sig att hon hade oxå sett det. Men hon hade sett början och jag tog över ungefär där hon slutade. Så vi kunde berätta för varandra om det vi missat och på så sätt har vi nu kunskap om totala programmet! Kallas det samarbete, eller samarbete...!?


Det fikas och pratas hos Mamma & Bernt.

 
Mathias är lycklig när mormor säger att han får fika hur mycket han vill.


Bernt älskar julklappar. Undrar om det är det han tänker på här?


Så fort Fian tar kameran, så blir det kort på henne själv... :)


Köksbordet med nystruken duk!


Och under granen har klapparna hamnat.


Sofia var ut och när hon kommer in så ropar hon att blombudet varit förbi med blommor till mig. Det är från min käre far, hans fru och min lillebror. Snygga va!? Helt underbara om ni frågar mig. Jag blir så glad när han/de skickar blommor till mig. TACK Pappa, Anita och Ubbe.


Kommentarer
Annelie

Ja, vi är verkligen kalasbra på att samarbeta :-)

Ha en riktigt bra julafton i morgon!





2008-12-23 23:36:03
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!