Torsdag 18 december

2008-12-18 22:04:32 / 1 kommentarer ..


Vaknade mer, men mest mindre, utvilad idag. Inte riktigt lika i form som jag brukar. Annelie sa direkt hon såg mig, att jag hade nog en dålig dag. Jag sa att det behövs bara kaffe. Annelie sa, tro kan man alltid... Kaffet hjälpte inte...


Livat på ett eller annat sätt kan man säga att det var i baracken idag. Men det som var riktigt trevligt, och gott, var att vi fick äta jultallrik till lunch. Vi åt tillsammans med de andra i barackgänget, dvs läkemedelskommittén, i deras kök.


Eftermiddagen gled iväg precis som vilken vanlig dag som helst.


När jag kom hem hade Mathias precis lagat mat och ätit så jag satte mig ner och åt jag med. Matte drog iväg till skolan, de skulle ha julskolavslutning i kväll och så är de lediga imorgon istället.


Själv gjorde jag mig klar för att invänta samtalet. Samtalet från Marlene som skulle berätta att hon var klar. Det tog inte länge innan hon ringde. Då hämtade jag henne och så for vi till Boden. Det var ju fika hos Ingela idag. Hon fyller år imorgon, men vi fikade idag. Imorgon gör vi annat...


Det var ganska mycket folk där. Både Ingelas föräldrar och Tomas föräldrar. Ingelas bror med familj och Tomas syster med familj. "Bara" de är ju en hel del. Sedan kom ju jag och Mallan och senare dök Niklas, Linda, Henrik och Angelica(?) upp. Ingen fler kom innan vi for, men det tittade säkert förbi mer folk senare.


Väl hemma gick jag igenom påsen med saker som jag fick från Oriflame. Jag betalade ju för dem, men ändå. Det var flera roliga saker... Tänk att man kan bli så glad över en sminkväska, ögonskugga, parfym och hårborste.


Nu eldar och bloggar jag. Går inte så bra, för jag glömmer bort att lägga på ved hela tiden.


Imorgon=fredag=Western Farm=julbord=julshow=SUPERKUL!


Grattis i förskott Pling!


Många främmanden var det...

 
Ingela håller i sin favoritbrorson. Hon har bara en i och för sig, men han är otroligt charmig. Och livlig... :)


Elias tycker om att vara hos mamma sin oxå.


Jag försökte få Stefan att vända på sig så jag kunde få ett bra kort på honom. Annelie sa att bara för att han vände på sig, behöver det inte innebära att fotot blir bra.


Döm själva!


Annelie visar att hon iaf har med sig öronen. Om hon hör något med dem, det kan man dock inte garantera...


Nästan hela familjen Sandström. Det är bara Maja som saknas.


Linn ville verkligen inte vara med på kort. Alla blev liknande detta... :)


Jag sa till Niklas att jag har många bilder på honom från Fårön, där han ser mer eller mindre flummig ut. Han ville nog visa att han kan se flummig ut i även körbart tillstånd.


Kommentarer
Ingela

Tack :-)



Jo, det var en hel del folk hos oss igår, kul :-)



Ikväll blir det skoj att fara på Farmen :-)

Kram,

Ingela

2008-12-19 09:40:10
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!