Torsdag 4 december

2008-12-04 22:15:23 / 1 kommentarer ..


I flera dagar har jag på denna blogg, tänkt gratulera Ingela för hennes nya jobb. Men det har jag kommit ihåg när jag slagit av datorn. Lika irriterande varje dag. Men NU kommer jag ihåg. Så därför:

GRATTIS PLING, till vikariatet på Fria. Det kommer säkert att bli jätteroligt för dig!
Fasen vad vi ska fira mycket den 19:e.

Idag har det regnat. Alltså, det har tidigare kommit massor med snö, men så nu kommer det regn. Snön har inte försvunnit, men det är glashalt ute. Riktigt besvärligt...

På jobbet har det varit en ganska bra dag. Inget spännande som hänt. Annelie blev glad över omplaceringen av hennes datorer. Mallan blev glad över att få sällskap till restaurangen när hon skulle handla. Jag blev glad över att det inte kändes som en allt för stressig dag. Jag hade inte mindre att göra, men jag tog det lugnt ändå.

Hemma skickade jag iväg sonen på träning som vanligt. Han har ganska ont i halsen och är lite hes, men annars mår han bra, så det gick nog fint att träna.

Själv var jag ju oxå och tränade. Dans för min del. Inte dumt. Kul som vanligt. Dock var jag otroligt trött ikväll. Jag trodde nästan jag skulle somna där jag satt på stolen innan dansen. Men motion piggar ju upp, så väl hemma igen har jag vait rätt så pigg. Det blev lite tv och lite "plocka undan" och nu sitter jag här. Ska väl surfa vidare lite innan jag kryper ner i säng.

Föresten. Igår skrev jag i bloggen att jag önskade att några kunde köpa någon förpackning julklappspapper. Diana nappade direkt. DET uppskattar jag verkligen. Härlig "granne" man har... :)

Nä men hörni. Nu ska jag inte skriva mer idag!

KRAMIS

Kommentarer
Ingela

Tack! :-) Jo, det blir en massa firande den 19:e och det är ju bara två veckor kvar till det :-)

Godnatt och kram

2008-12-04 22:24:05
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!