Fredag 31 oktober

2008-11-02 20:14:16 / 0 kommentarer ..


Hade kortfredag idag. Flexade dessutom lite så jag slutade redan 12. Härligt... Väl hemma upptäckte jag att jag hade fått en bok från Internetbokklubben. Inspärrad heter den. En sann historia. Det blir nog nästa bok jag ska ta mig för. Jag satte mig sedan vid datorn och fixade musiken till Linedancen. Dessutom gjorde jag en fin liten pärm för danserna vi lär oss. Kul att ha ordning på saker och ting.

Insåg att tiden gick betydligt fortare än jag hade trott och skyndade mig att klä på mig och dra iväg... Skulle ju till Storheden. Men när jag var vid Wikamöbler ringde Mikael och frågade vars jag var, för han var vid Statoil i G-stad. Han fick då hämta mig, för jag frös så jag trodde jag skulle typ dö.

Vi for till Bolaget och Ica Maxi. Tydligen tyckte halva Luleås befolkning att det var dags att vara på de två butikerna just när vi var där, för det var sjukt mycket folk. Men det gick ändå ganska bra.

Väl hemma fixade vi kvällens middag. Denna gång blev det Laxpudding a la Mikael. Supergott måste jag säga.

Förra fredagen såg vi Doobidoo. Så nu var det min tur att få viljan igenom och därför så blev det Idol denna fredag.


Jag har inte knäppt nästan några kort idag. Ni får bara se tre:


Köpte en Triss på Ica M. Vann faktiskt 50 kr. Gick bättre hemma än på jobbet...


 
Kvällens middag. Fast Mikael var absolut inte nöjd med utseendet. Nästa gång ska han ha broccoli överst, för att även ögat ska bli nöjd. Det var i alla fall jättegott att äta, så magen blev väldigt nöjd.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!