Lördag 22 november

2008-11-22 19:13:13 / 0 kommentarer ..


Vaknade sakta idag. Mikael steg upp tidigt för att skjutsa Robin som skulle på hockeymatch. Han började lite försiktigt väcka mig när han kom hem. Jag var lite sliten, kroglivet tog ut sin rätt. Jag mådde inte illa, men kände mig trött och seg.

Nåja tillslut så steg jag iaf upp. Hann inte mer än komma ut ur sovrummet innan mamma ringde. Hon berättade att min mormor inte mår så bra. Mamma sa att hon är osäker på hur länge till hon kommer att leva.

Jag frågade vad som var felet på henne, men mamma sa att det är inget direkt fel, utan det är åldern. Hon fyller 91 år i januari och hon börjar vara slut nu. Mormor är hemma, hon vägrar att fara till något sjukhus. Det där ligger nog i släkten... :)

Mamma är ganska upprörd själv och jag fick egentligen ingen klarhet i vad som har hänt. Det enda jag kan säga är att JAG är ledsen. Jag känner mig så himla ledsen... Min mormor ska finnas i mitt liv. Det spelar ingen roll om hon är 90, 100 eller 110. Jag vill ha kvar henne för alltid...

Stackars Mikael som skulle iväg på fest med jobbet och jag som bara var ledsen hela tiden. Jag ville ju inte direkt dra ner stämningen för honom...

Hur som  helst så skjutsade jag honom till hockeyarenan så att han var där 13.50. De hade bokat bord för att äta kl 14. Nu visade det sig att matchen är jätteförsenad. Skulle inte börja förrän någon gång mellan 19-20 istället för 16 som var planerat. Men grabbarna hade ju som sagt ett bord bokat, så de for ändå. De kan nog roa sig. Som Mikael sa: -Man hinner öla mycket innan matchen börjar.

När jag släppt av Mikael så for jag på stan faktiskt. Det händer inte ofta. Och det som händer ännu mindre ofta är att jag faktiskt provade två tröjor. Men sen var allt som vanligt och jag kom hem utan att ha handlat. Var inte direkt sugen på att shoppa idag.

Väl hemma blev det inte mycket gjort. Jag har mest suttit vid datorn. Lagade lite middag till mig och Matte. Grillkorv och pommes. Fast jag åt kycklinggrillkorv med hemmagjorda pommes, medan Mathias fick vanlig grillkorv och vanliga pommes frites. Broccolin var dock densamma till oss båda. Korv betyder ju bränd mat. När jag lagar den iaf. Idag gick det något bättre. Lite svart, men den smakade inte bränt iaf.

Kvällen kommer mest att bestå av tv medan jag väntar på att jag ska hämta Mikael.

Imorgon kanske vi far till Mormor. Men det är inget som är bestämt... Min mormor kommer att krya på sig, så vi behöver inte vara oroliga för henne något mer... Hon hade nog bara en dålig dag idag...

Sköt om er!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!