Lördag 8 november

2008-11-09 20:28:01 / 0 kommentarer ..


Jag vaknade före Mikael idag. Jag kan säga att under den tiden vi varit tillsammans har det hänt ca 3 gånger. Om jag inte ställt klockan alltså... Han vaknar alltid först. Men som sagt, nu var det min tur. Men det måste ha berott på utmattning från hans sida, för vi hade sovit i ca 12 timmar när jag vaknade.

Vi steg iaf till slut upp och åt lite frukost. Efter 12 var det dags för Mikael och Robin att fara till Piteå. Robin skulle spela match där. Själv satte jag mig vid dator och där fastnade jag tills jag insåg att jag var tvungen att äta lunch för att hinna innan jag skulle iväg på öppen dans.

Dansen pågick mellan 14-17 och det var HUUR kul som helst. Det var massor med danser som jag kunde. Till och med några riktigt gamla godingar från Boden-tiden. Jag sa till Annika att jag blev till och med svettig den här gången. Kul när det är mycket man kan.

På dansen gjorde jag en sak jag aldrig gjort förut. Jag dansade i kjol. Jag hade kjol på mig. Ute bland folk. I dagsljus...!!! Helt otroligt... Men det gick bra kan jag säga, även fast jag inte riktigt kände mig bekväm...

Väl hemma blev det dags att laga mat. Jag brynte lite kotletter innan jag satte in dem i ugnen tillsammans med lök och vitlök. Täckte med folie och lät det "gotta ihop sig" i 1,5 timmar. Riktigt mört och gott blev det. Jag kokade potatis till och gjorde senapssås. Men jag är inte direkt någon såsmänniska. Tog 4 msk fransk senap istället för 4 tsk... Inte bra... Borde ju ha insett att det blir lite för mycket senapssmak om man tar matskedar. Men jag tänkte nog inte riktigt.

Mikael kom hem precis till middagen. Vi satt där ganska länge tills det blev dags för att slå sig ner i vardagsrummet och titta på tv. 

En dag som gick riktigt fort tyvärr, men jag hade roligt iaf. Det är det viktigaste...

Idag blir det inga kort. Jag har funderat och funderat hur jag ska göra. Jag har inte knäppt några kort, och jag orkar inte sitta och leta efter några gamla. Inte idag... Därför blir det blogg utan bild, istället för ingen blogg alls...


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!