Måndag 24 november

2008-11-24 20:53:24 / 2 kommentarer ..


Det gick bra att stiga upp i morse. Skönt... Det var ju ändå måndag och det kan vara segt.

Det var mer eller mindre snöstorm ute. Även fast det var mycket snö på vägen så gick det bra att köra. Mallan kom dock nästan sent till jobbet, för bussen var sen.

Jobbade på utav tusan (eller ja, så mycket som det behövdes iaf) innan det var dags att fara ut i ovädret igen. Jag skulle på ett möte med Sofia. Den lilla rackaren har gjort illa sig i knäet, så jag fick hämta henne på busstationen. Sedan åkte vi på mötet. Såg faktiskt både en bil som körde av vägen och en annan som körde fast. Besvärligt när det är så mycket snö.

När vi åkte från mötet så hann jag bli så irriterad på folk som ger sig ut i trafiken när de är så osäkra. Det är ju skitfarligt att köra 50 på en nittioväg. Det är ju mer farligt än att köra 100. OK om vägarna är dåliga, men vägarna var bra, det var bara lite snö som kom från himlen...

Jag släppte av Fian vid vårdcentralen så att hon kunde gå och kolla sitt knä, och sedan åkte jag vidare till jobbet. Flexade in och flexade sedan ut direkt. Denna gång för lunch.

Hann jobba ca 25 minuter innan det var dags att ge sig iväg på nästa möte. Denna gång handlade det om insidan på jobbet. Men det gick fort. Sen var det bara vanligt jobb som gällde.

Efter jobbet drog jag till Dollar Store. Köpte 4 par julgardiner. Till flickornas rum, Sofie fick svarta med hjärtan och Sofia fick likadana fast röda med hjärtan. Sedan köpte jag två par till sovrummet. Ett par begie med tomtar och ett par röda som ska sitta bakom.

Köpte även lite annat smått och gott. Alltid hittar man något på Dollar Store.

Jag kom hem och där var full fart, både på ungar och Mikael. Det var ju middagsdags. Ungarna fick äta först och sedan satte vi vuxna oss med varsin tallrik gröt och en äggmacka. Det var inte dumt det.

Efter maten satte jag upp alla lister som ska sitta vid dörrarna i hallen. Vilken skillnad. Mikael målade lite spikar och satte upp lamporna. Jag har inte knäppt kort, men ni ska få se när det är helt klart sen...

Nu sitter jag här vi datorn igen, och som vanligt väntar jag på ett tv-program. Denna gång är det CSI.

 
På denna affär finns en vas. Det finns säkert många vaser, men speciellt en som jag vill ha. Kanske... Jag kan ju för tusan inte bestämma mig. Men den skulle passa så himla bra i hallen... Undrar som flundan som gäddan är en fisk... Kanske ska jag höra om Cissi kan köpa den ändå, när hon åker upp...? Varför kan jag inte bestämma mig!?

Jag har lyssnat på julmusik idag. FY MIG... Det får man absolut inte göra förrän man börjar sätta fram adventsakerna. Men jag var ju så uppspelt och kunde inte låta bli... Men nu får det vara nog, inte förrän på fredag sätter jag på nästa skiva.

Som Sivan (en numer glad telefonistpensionär) alltid sa när hon gick hem från jobbet:
Puss och Kram hela dan
eller
Vi syns imorgon om vi överlever

Kommentarer
Diana

Puss och kram hela dan, vad gulligt!

2008-11-24 22:01:44
Ingela

Jag har oxå lyssnat på julmusik idag men jag har börjat med julgardinerna i köket iaf... sedan hann jag inte mer idag. Men det är nog lika bra det för det är inte bra för mig att byta för många gardiner samma dag. Speciellt inte när jag även har skottat snö och hängt tvätt...

Kram,Ingela

2008-11-24 22:15:09
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!