Måndag 3 november

2008-11-03 21:20:48 / 2 kommentarer ..


Måndag och veckan har börjat... Igår när jag gick och la mig så var det 28 grader i köket. Det blev nog lite väl mycket eldat. I sovrummet var det dock svalt och skönt. Men under natten måste värmen ha smugit sig in i sovrummet oxå, för det var riktigt varmt emellanåt. Därför var det inte så svårt att stiga upp i morse. Jag ville in i duschen så jag slapp känna mig så klibbig... Det är INTE skönt att sova när det är för varmt. En rumstemperatur på 26 grader tycker jag är bra, men inte i sovrummet då förstås.

På jobbet har det varit en bra dag. Det har ringt på ganska mycket och dessutom har jag haft lite annat att pyssla med. Både ändringar i registret, ändringar på hemsidan och ut med de nya jourlistorna. Plus allt annat småtjafs som händer. Dagen gick dunderfort även fast jag slutade 17.

Väl hemma så pratade jag på lite med sonen. Vek tvätt och gav Matte sin hög så han fick lägga in det i garderoben. Jag tycker dock att det gick väldigt fort för honom att lägga in det. Undrar om han hängde det som hängas skall på galgar osv... Måste kanske kolla upp det...

Men hur som helst så åt jag sedan min delikata middag bestående av havregrynsgröt. Jag är helt förundrad över att något så enkelt kan vara så gott...

Sen blev det att sätta sig vid datorn. Har för en tid sedan lovat att göra en grej åt Ingela så jag började med det. Fast plötsligt skulle ett program uppdateras och när det var gjort så var allt annorlunda så jag var lite förvirrad.

Plötsligt ringde Lena. Hon har det lite jobbigt på hennes jobb, stämningen där är visst inte kul. Så hon behövde prata av sig lite. Hon är ju den som inte vill ta någons parti utan vill hålla sig utanför. Men det är inte heller lätt... Folk börjar ifrågasätta varför hon inte tycker något och säger något... Men vad faan... Det handlar ju om vuxna människor. Alla har väl rätt att tänka eller inte tänka vad man vill. Hoppas det går bra ändå Lena. Du är en fin tjej, och du ska inte blanda dig i om du inte vill. STYRKEKRAMAR TILL LENA!

Och medan jag pratar med henne i hemtelefonen, så ringer Peder på mobilen! Liiiite förvirrad höll jag på att bli (igen!). Han ville komma och ladda lite nya ljudböcker i sin mobil, och givetvis fick han det! Camilla Läckberg tog han denna gång. Ett bra val!

Nu börjar CSI snart, så det ska jag se. Fast jag måste ju få det här klart först...

Lite bilder, men först vill jag bara säga:

Mamma och Bernt. Självklart blir jag glad när jag tänker på er oxå.



Från idag är Chefen inte bara chef för oss, utan oxå för lite andra avdelningar inom Gemensam Service. Vi är lite oroliga att hon ska glömma oss... Men med lite påminnelser då och då så går det nog bra!



Annelie hade håret uppsatt. Det händer inte till vanligheterna så jag var ju tvungen att dokumentera det.  :)



Även Mallan var annorlunda i håret. Mellanbrun kallas färgen. Skulle ta kort på henne, men hon sitter ju som en säck potatis.



Men jag fick henne att rycka upp sig lite. Och föresten, du blev skitsnygg i håret Marlene!



Tog lite bilder på Mallan när hon arbetar. Kortet är taget genom glasrutan som är mellan våra arbetsplatser. Börjar vara dags att putsa rutorna nu.



Undrar om det är tutan hon trycker på med pennan?


Jag har fått önskemål om att lägga ut bilder på mina fula biskvier... Noga genomtänkt tänker jag göra er till viljes. Men den som retar mig för dem, kommer jag att förfölja med kamera och blogg till dödagar. Bara så ni vet!



Tog fram burken från frysen. Som du ser Annelie, så lyckades jag inte stava det rätt där heller!



Detta är fyra av de finaste. Say no more...!!!

Kommentarer
Annelie

Hi hi...vilka härliga "beskvier" mmmmmums!!!

2008-11-03 21:46:04
Ingela

28 grader i köket... jag skulle dö av värmeslag... och du skulle frysa ihjäl hemma hos oss... vissa mornar har vi bara 17-18 grader... (lite kallt även för mig).

2008-11-05 09:02:17
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!