Onsdag 12 november

2008-11-12 21:56:58 / 3 kommentarer ..


Jag hade skrivit september i rubriken och ingen reagerade... Förrän det kom in en skarp hjärna från stans bästa gata och läste min blogg! Tack för tipset Diana!

Var ganska trött och lite seg idag. Men det var ändå skönt att vara tillbaka på jobbet. Stämningen var ... jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men det var ganska tryckt. Till och med Mallan var på dåligt humör idag. Hon var alldeles glansig i ögonen och jag frågade om det var något som var fel. Men hon sa att hon bara var trött. Jag fick sedan höra att hon började få lite ont i halsen och det låter INTE bra. Hon ska ju till Stockholm på lördag!!! Hoppas hon inte blir sjuk.

Hur som helst så gick vi till kiosken på lunchen så Marlene kunde köpa sig lite halstabletter, och en coca cola förstås. Det fanns orginal och då blev Marlene lite gladare.

Annelie var skydlig mig pengar för motorvärmarkuponger. Jag fick dem idag. Lite struligt blev det. Hon hade en hundring. Jag skulle ha 70 kr. Lottburken skulle ha 40 kronor av mina 70. Lottburken skulle även ha 20 kr från de 30 som blev kvar av Annelies pengar när hon betalat min skuld. Det där var ingen lek. Vi växlade pengar hit och dit, men vi löste det fint. Fast det är klar... Två skarpa hjärnor som slås ihop, kan inte bli fel!

Väl hemma var Mikael i kökstagen. Han gjorde korvstroganoff och makaroner... Döm om min förvåning när han kokade makaroner till korvstroganoff. Hans åsikt är att det går absolut inte ihop! Men de där "ungdjävlarna" vill ju ha makaroner, var hans kommentar. Undra om jag har påverkat "ungdjävlarna"...!?

Efter maten blev det mest att städa bort och sedan vänta tills jag fick fara till den underbara dansen... Det är sjukt mycket folk på onsdagar. Nästan så att det blir tråkigt för att det är trångt. Men bara nästan... :)

Åter hemma lagade jag lunch. Spenat- och skinkpasta. Låter väl gott... Dagens lunch, som jag gjorde igår, var väldigt god. Bara så ni vet...


Foton:


Skulle ju slänga bänken. Men när Helena såg den tidigare här på bloggen blev hon alldeles galen. Inte fick man slänga! Då ville hon ha... Självklart fick hon den. När jag nu idag tog den till jobbet var det ingen som tyckte jag var riktigt klok som skulle kasta den... Oj då... Men nu får en underbar liten ängel den till julklapp! GOD JUL JOHANNA! (Ifall jag glömmer att säga det när det blir jul)


Helena är så glad över bänken. Jag är så glad att se henne glad. Ensamstående mammor måste man hjälpa!


Annelie skulle äta apelsin idag! Det har ju hänt mer än en gång att hon blivit sjuk när hon ätit en frukt (och det är ingen lögn), så man är ju lite orolig om hon ska komma till jobbet imorgon!

 
Egentligen hade Annelie ätit en apelsin (om man tänker som Annelie), för hon hade ju druckit en fanta tidigare på dagen... Fast jag sa att det räknas inte riktigt...


Riktigt varför hon ritade ett ansikte på apelsinen och skrev en pratbubbla med texten "Ooh så gott", det kan jag inte svara på. Undrar om det är apelsinen som tycker Fantan är god. Eller om apelsinen pratar om sig själv... Eller kanske är det en mental övertalning för att hon ska klara av att äta apelsinen.

Så här gick det i slutändan. Annelie gick på kurs hos mig (apelsinkvinnan) och lärde sig hur man enkelt skalar apelsiner. Men det blev att jag fick skala färdigt hennes apelsin för hennes sköra händer klarade inte av det. Sedan åt hon ungefär en halv apelsin. Hennes klyftor var så torra och träiga. Enligt henne alltså...
- Inte är det som en kexchoklad, avslutade hon apelsinätandet med att säga...



Annelie var så stolt över sin apelsin och ville att Cissi skulle se vad hon hade. Att Cissi är dö-allergisk för apelsiner var inget Annelie tänkte på, innan hon såg Cissis min förstås...


Cissi har köpt en ny mobil. Skitsnygg... Ganska lik min faktiskt... ;) Här programerar hon in min mobilnummer... Annelie kunde faktiskt det utantill. I'm impressed...


Söta Rosen sitter på sin arbetsplats. Som ni ser har även hon en liten Ikea-väska. Precis som den större delen av växeltelefonisterna...


Mallan är hängig och vill inte vara med på bild. Men hennes tröja och sjal var fin iaf... Härliga färger!


Slut för idag!


Kommentarer
Ingela

Jag kan ju tänka mig att du blev glad när det blev makaroner till middag idag :-) Vad är det för fel på korvstroganoff och makaroner? Det passar ju bra ihop tycker jag.



Annelie och en apelsin? Det lät ju för bra för att vara sant... Apelsin i Fanta-form är nog mer hennes stil... :-)

2008-11-12 22:10:19
Diana

Jasså, du har också börjat blogga!?! När blev det september igen? På våran slinga är det fortfarande november.



Inte kan man väl kasta en så fin soffa. Kul att den kom till användning.

2008-11-13 13:49:28
Diana

Ingen fara! Vad gör man inte för grannar. Man måste ju hjälpas åt. Ha det bra

2008-11-13 21:07:05
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!