Söndag 23 november

2008-11-23 20:58:39 / 1 kommentarer ..


Sov länge idag. Det var skönt. Jag sov oroligt första delen av natten. Dessutom somnade jag på soffan och vaknade vid 02-tiden och gick då isäng istället. Men efter det sov jag rätt bra.

I övrigt var dagen otroligt lugn. Jag steg upp, duschade och åt frukost långt och länge. Tyvärr tappade jag tallriken i golvet när jag skulle ta bort den. Det blev 4 delar tallrik istället för en... Inte bra. Tur det var billigt porslin från Ikea.

Resten av dagen satt jag framför datorn eller låg och såg tv med Mikael. Han var trött idag, efter gårdagens tjohej med grabbarna från jobbet. Så därför var det lugnt hemma.

Jag gjorde köttgryta till middag. Riktigt gott. Det gäller att köttbitarna får puttra på länge för att det ska bli mört. Mina var i grytan 1,5 timmar och det blev perfekt.

Efter middagen for jag och Matte (och Sofie, fast henne släppte vi av vid Munkeberg) till Pontushallen. Det var matchdags. GBBK mot Höken. Tyvärr förlorade Gammelstad, ganska stort... Men man kan inte vinna jämt...

När jag kom hem så gjorde jag iordning mina matbackar till imorgon och nu sitter jag här. Redo för att se Wallander som börjar kl 21.00.

Om ni undrar något om min mormor, så vet jag inget mer om henne. Om det hade hänt något så borde jag ha hört det...

Dagens foton:


Grabbarna värmer upp.


Det gäller att få bollen i nätet. Göra mål säger jag, men Matte bara suckar. Det kallas tydligen att göra poäng... Vad är skillnaden?


Mathias övar straffkast. Undrar om han har funderat på att lyfta fötterna från marken. Eller han kanske tror att det räcker med att bara sträcka armarna så högt som möjligt...


Matchen i full gång!


Det var ingen lek att knäppa kort på ett gäng 13-åringar som springer efter en boll. Flera kort blev av denna kvaliteten... :)

Kommentarer
Diana

Hoppas att mormor piggar på sig.



Min mormor var också en mormor som borde fått vara med oss längre. Jag saknar henne fortfarande, efter dryga 3 år. Kram

2008-11-23 22:01:21
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!