Torsdag 13 november

2008-11-13 22:46:07 / 1 kommentarer ..


Rätt månad nu va... !? :)

När man går ut från mitt och Mikaels sovrum, så kommer man direkt ut i köket. När jag klev ut genom sovrumsdörren imorse satt en lycklig pojke vid bordet. Direkt han såg mig sa han att jag måste titta ut genom fönstret! Det hade ju kommit snö. Även fast pojken i fråga hade försovit sig så stressade han på i ren gläde just för den anledningen. Snön... Man kan tro att det handlar om en femåring, men icket... Det är min kära styvson Robin 15 år, så blir så glad för snö... Att den första snön alltid försvinner ville jag inte berätta för honom. Han märker väl... Och det HAR ju faktiskt hänt att första snön har legat kvar.

På jobbet var det bättre stämning idag. Vi var lite folk, flera sjuka, men det gick bra ändå. Ganska lugnt faktiskt. Vi delade in oss i grupper för att jobba med Enhetplanen. Det är inte ett lätt jobb att utföra, men vi gör det med glädje... ;)

Helena var arg idag. På massor med saker. Det är ovanligt att se henne så... Till slut sa jag åt henne att hon fick inte gå på nästa möte utan att berätta något positivt. Efter mycket tänk kom hon på att hennes son ska klippa sig idag. Det var positivt.

Ingela brukar säga att för varje negativ tanke måste man tänka två positiva. (Rätta mig om jag har fel, Plingan) Gör man det blir det mer positivt i vardagen än negativt. Jag tycker att alla borde tänka så!

Jag slutade 17 idag. Det var ok. Sammanfattningsvis, en bra arbetsdag!

Hemma stod maten på bordet. Tack Mikael. Kl 18 tog jag bilen och körde till Tuna. Vi skulle ha dansen där ikväll...

Det var en av mina riktigt stora favoriter från Boden-tiden som lärdes ut: Chill Factor. Och jag säger bara det: Ingela, det var såååååååååå himla kul att dansa den ordentligt igen. Vilken underbar dans. Jag förstår varför det var våran favvo...

Dansade i två timmar och sedan körde jag hem. När jag dansat, speciellt på torsdagar, så är jag helt lyrisk och uppspelt. Inte alltid till en fördel... Hade ju bilen idag och sjöng med i radion för fulla muggar. Faktiskt så pass att jag missade infarten till G-stad och fick köra omvägen via S-byn... Lite irriterande... Men vad gör väl det när man har kroppen full av endorfiner från dansen!

Det blev dusch, Criminal Minds och apelsin som avslutade min kväll. Plus bloggandet förstås...



Helena ringde i morse och sa att det var en otroligt vacker måne ute. Jag tog kameran och rusade ut, men hittade den inte. Var lite stressad. Men jag kan ju visa lite kort på snön som låg på backen.


Det är mycket hare kring sjukhuset.


Man ser dem sällan, men nu när det är snö ser man spåren iaf.


Kolla vad vitt och fint!


Jag hittade månen när jag slutade jobbet. Den var kanske inte lika fin som imorse, men den var full iaf... Inte av alkohol alltså, men ni förstår säkert!

Kommentarer
Ingela

Jo, du har helt rätt i att jag brukar säga att för varje negativ tanke så ska det komma två positiva och det funkar men ibland är det svårt att hitta de positiva tankarna, men de finns alltid där någonstans iaf...



Jag hade gärna varit med och dansat med er ikväll... Du bara måste lära mig Chill Factor igen...



Kram och godnatt

2008-11-13 23:01:26
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!