Torsdag 6 november

2008-11-06 23:04:34 / 0 kommentarer ..


Torsdag redan. Det är otroligt vad dagarna går fort. Det var nära jag försov mig i morse, men jag lyckades ta mig upp i tid. Snoozade på ända fram tills kl 06.45 idag. Det är nästan på gränsen till att ligga kvar lite för länge, när jag börjar 07.30. Men jag hann till jobbet och det är ju det viktigaste.


Jag jobbade på i växeln som vanligt fram tills efter fm-fikat. Då började jag jobba med lite annat och det höll jag på med resten av dagen. Flexade lite grann idag med. Men jag har ju så mycket plus på flexen och måste ju ta ut det någon gång.


När jag kom hem var Sofia hos oss. Hon berättade att hon var kär. I hennes nya plattång. Kul att höra att hon blev nöjd över hennes present.


Jag åt min goda middag (gissa vad...?) och sedan bar det iväg till dansen. Torsdagar är det lite mindre folk och det är ganska bra så att det inte blir så trångt. Det var repetition idag, men det är ju också roligt.


När dansen var slut satte jag ljudboken i örat, eller iaf headsetet, och for hem. Jag lyssnar nu på Må döden sova av Anna Jansson. Verkar ganska ok faktiskt.


Det blev lite stressigt när jag kom hem. Hade fem minuter på mig innan Criminal Minds började och då skulle jag koka te och göra eld i kaminen. Jag hann...  :) Nu är klockan ganska mycket, men jag kan ju inte gå och sova utan att blogga...!




Jag och Marlene tog en promenad till kiosken på lunchen. Jag var tvungen att köpa motorvärmarkuponger. Mikael blir så upprörd om jag inte har motorvärmaren i...


Vi ska få barackkompisar. Några från Länsteknik ska oxå sitta i en barack. De håller på att bygga upp den nu. Det är lite lustigt med baracken, för den kommer klar med gardiner och tavlor redan uppsatta... :) Byggkillarna funderar nog vad jag och min kamera håller på med... Knäpper kort skulle jag kalla det.


Finns många spännande saker att fota på vägen. Tex en tofs som sitter på antennen på en bil. Bilen har polska skyltar. Kanske det är normalt med tofsar på antenner där. Måste åka och kolla...


Hittade frusna rönnbär. Ola från Bravida gick förbi när jag stod där mitt i busken med min kamera. Han frågade om jag hade ätit de där bären (man blir tydligen lullig av dem när de börjar jäsa). Mallans kommentar var att jag kommer att bli idiotförklarad sedan jag skaffade mig en kamera... Förstår inte varför...


Hittade även Sidensvansar i träden. Undrar just hur det går att flyga när man är lullig? Förlorar man flyglicensen då? Det kan ju vara så att de krockar med en nykter fågel, då måste ju den som har ätit rönnbär bli skyldig. Hur betalar fåglar böter? Finns det fängelser för fåglar? Djupa frågor blir det...


Vi gick in via norra entren. (Intressant bild, va?)


Mallan ville att jag skulle knäppa kort på tvättvagnarna, när vi passerade dem. Undrar vad hennes tanke var egentligen...?


Det finns mycket konstverk på sjukhuset. Här är ett som hänger i taket. Behövs det putsas någon gång? Hur gör man då?


Jag köpte motorvärmarkuponger i kiosken, men Mallan gick till apoteket. Detta köpte hon där.


Jag hann oxå handla på apoteket. Detta köpte jag!


Varje förmiddagsrast mån-tor, så tar vi en promenad de sista 10 minuterna av rasten. Idag var det vädigt kallt. Annelie klagade lite på att det var så kallt och hon frös osv. Jag sa att allt handlar om hur man ser på saker och ting. Om verkligheten inte överensstämmer med önskemålen, så får man väl fantisera. Jag berättade för henne hur jag såg på våran promenad runt sjön:


Vi är i Grekland. Vi går längs den långa vita sandstranden.


Det turkosa havet ser inbjudande och härligt ut.


Badbryggan är redo för att ta emot alla ivriga badgäster.


Palmerna står och svajar i den varma brisen.


Vid kajen kan de lyxiga yachterna lägga till.


Själv kan man lägga sig ner i de sköna solstolarna med en härlig drink, tex en Cosmopolitan, i handen.

Om man tänker på detta sätt, då känner man inte att det är 10 minusgradet och man håller på frysa bort både öron och tår!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!