Fredag 24 oktober

2008-10-25 15:39:13 / 0 kommentarer ..


Morgonen började inte alls som jag hade tänkt. Jag skulle ju åka extra tidigt till jobbet så att jag skulle hinna dricka mitt ständiga morgonte innan kl 7.30. För då var det ju nämligen min tur att sitta med Birgitta.

Så på torsdagkväll ställde jag alarmet på mobilen precis som vanligt. Jag har ju fått låna Mikaels telefon tills jag köper en ny. Klockan ringde och jag tryckte av larmet, precis som jag brukar. Nästa sak jag hör är när någon låser upp dörren. Mathias kommer hem från nattskolan... Jag öppnar ögonen och tittar på klockan 07.07!!!

Klock-fanskapet hade inte ringt igen. Jag, som absolut inte klarar av att stiga upp om jag inte får snooza ett stort antal gånger först, trodde ju givetvis att alla mobiler hade snoozfunktion... Snacka om att göra en brandkårsutryckning. Jag mer eller mindre hoppade in i kläderna. Rusade runt i huset och packade ihop sakerna, borstade håret och tänderna på en och samma gång.

In till Mikael som fortfarande sov pga att han hade en av sina lediga fredagar. Jag brukar lite försiktigt stryka honom på kinden och viska -Hej då när jag åker, men denna gång blev det lite mer -Hallå, jag far nu. Hej då! i hög volym samtidigt som jag knuffade hårt i honom.

Men jag hann till jobbet och även fast jag var osminkad så hann jag "sjunga upp mig" ordentligt och var redo när Birgitta kom. Nu när jag har fått sitta med henne så kan jag inte säga annat än att jag är MINST lika imponerad av henne. Hon är världens underbaraste... Jag tyckte verkligen om att ha henne hos mig, hon hade gärna fått stanna hela dagen. Hon hade många tips och idéer på hur man skulle säga.

Resten av dagen blev ganska vanligt mot andra dagar. Alla var pigga och glada! Fredagar är ju veckans bästa dag, så den ska man verkligen njuta av.

Väl hemma bjöds jag på lasagne och vitlöksbröd. Mums mums... Jag och Mikael spelade ett frågespel och jag vann... Eller inte, men nästan. Jag kom 2:a... :)

Kvällen avslutades framför tv:n med Doobidoo och Idol. Abba-tema på Idol och det gjorde ju Mikael glad.

Fick veta att just på den där telefonen måste man aktivera snooze, annars startar den inte. Man sak alltså inte ens ta sådana enkla saker förgivna...


Söta Helena var på vårat jobb idag och lånade en arbetsplats ett tag. Hon hör ju till oss även om hon just nu är utlånad till ett projekt. Men telefonist räknas hon som ändå... Så det så...


-Sluta ta kort på mig! Ungefär så säger hon med sitt minspel. Hon kunde inte säga det högt eftersom hon pratade i mobilen... Men minspel lyssnar jag inte på!!!


Hej då Helena. Kom snart tillbaka!


Kajsa får goda tips och råd av Birgitta.


PK (allas våran Pite-Karin) jobbar stenhårt!


Ulla likaså. Kul att Ulla köpte nya glasögon, vars bågar passade in till hennes stol. Det kan man säga är att göra vad man kan för att få ihop arbets- och privatliv.


Julen närmar sig och vi måste börja lämna in våra önskemål om ledigheter. Annelie lusläser almanackan!


Cissi vill hjälpa till och sträcker sig även hon efter en almanacka...


Och här planeras det för fulla muggar (eller fulla almanackor kanske) vilka dagar som skulle passa...


Chefen fredagsarbetar... :)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!