Måndag 20 oktober

2008-10-20 19:10:21 / 1 kommentarer ..


Idag är det måndag. Det är en intressant dag egentligen. Jag tror inte det finns en måndag som är den andra lik. Vissa måndagar är det STÖRT omöljigt att ta sig upp ur sängen. Andra går riktigt bra. Idag gick det mittemellanbra.

När jag väl kommit upp och börjat med morgonprocedurerna så kom sms:et som gjorde att jag insåg att denna dag inte blir så som jag hade trott... Mallan blev hemma idag... Det är ju tråkigt av många anledningar, men just denna dag så ville jag gärna prata med henne. Det handlar om saker som bara berör henne och mig, så det talar jag tyst om. MEN jag hade ju liksom räknat med henne...

Nåja, det var ju bara att pallra sig iväg. Kom på att bilen stod i garaget och fick börja leta. Varför är alltid mina nycklar längst ner i min handväska? Där står man med kameraväskan, den lilla Ikeapåsen och matpåsen och försöker få upp de där förbaskade nyklarna. Dessutom blir man utstirrad av ett gäng arbetare som är på väg mot sina arbetsmaskiner (de gör om gatan hemma hos oss). De funderar väl varför i hela friden jag står där och balanserar allt med mina händer istället för att sätta ner sakerna på backen. Men hallå...! Som om man kan sätta ner väskorna på backen. De blir ju blöta och smutsiga då. Som grädden på moset kom Elvis och tokskällde på mig. Grannhunden alltså, inte han Presley. Jag ville hälsa men det fick jag snabbt inse att mina väskor satte stopp för.

Jaja, jag kom in i garaget, kom ut med bilen, lyckades köra zick-zack mellan alla traktorer, grävmaskiner och lastbilar för att tillslut komma till jobbet. Väl där insåg vi snabbt att det blir en körig dag. Ytterligare en medarbetare sjuk. Jag och Annelie jobbade som tokar och så fortsatte det (även när resten av gänget kom) ända fram tills en av våra växlar fick ett psykbryt och inte ville vara med riktigt. Då fick vi alla jobba som riktigt galna tokar. Nå, denna dagen blev oxå avklarad tillslut och nu är jag hemma.

Har ätit middag. När det bara är jag och Matte hemma och äter, så tar vi alltid fram varsin Kalle Anka-tidning och läser medans vi äter. Många säger (bla Mikael) att man SKA INTE läsa vid matbordet. Men jag och Matte njuter i massor när vi busar till det och sitter och läser samtidigt som vi äter. :)

Jag är hur slö som helst nu. Ska faktiskt slänga mig på soffan och läsa bok SAMTIDIGT som jag ser tv. Det är sådant man kan njuta av när man är ensam. Matte sitter ju vid datorn ändå... Fast först ska jag ta och hänga tvätt och plocka ur diskmaskinen...


Jag har fått skolfotot på Mathias nu. Knäppte kort på kortet... :)


Nu måste vi byta kort så fort vi träffas Ingela...!


Jag måste bara visa detta kortet. Taget när Mathias var 8 år. Redan då läste jag och han vid matbordet så fort vi fick chans.


När jag kollade igenom lite gamla kort hittade jag detta. Midsommarafton 2003, hos Lena och Peder. Det är nog Ingela som är sig mest lik om man jämför med hur de ser ut idag. Fast hatten brukar hon ju inte ha så ofta numer.


Sofia är ju annars den som ändrar hårfärg och annat mest av de jag känner tror jag. Här är hon väldigt ljus och fin. Taget 2005. Lite skillnad om man jämför med...


Den mörka tjej som hon numer är...! Lika fin i båda färgerna, men får jag välja ser jag henne helst i svart. Betyder det att jag är en dyster människa...!? Äh... Hon passar bäst i svart. Så det så...


Kommentarer
Ingela

Jo, vi måste byta kort nästa gång :-), hatten hade jag faktiskt på mig i helgen en liten stund :-).



Kram,

Ingela

2008-10-20 22:04:01
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!