Söndag 26 oktober

2008-10-26 21:05:59 / 1 kommentarer ..


Den här dagen sov vi länge. Fick ju ta igen det som jag inte fick på lördagsmorgonen. Kl 11.00 åt vi frukost. Då kommer Robin och frågar vad klockan egentligen är för på hans dator var klockan 10.00. Jag tittade på Mikael och frågade om det är vintertid nu, men han hade ingen aning. En snabb check på almanackan visade att det var så. Vilken tur! Då sov vi länge, men ändå var klockan inte så mycket... :)

Vi for iväg och gjorde lite ärenden på Storheden, skjutsade Robin till träning och handlade lite. Iväg hem och började med middagen, palt! Vi gjorde allt klart, drog pannan av plattan och lämnade det så. Sedan drog vi iväg på kalas!



Peder har fyllt 36 år den här veckan! Grattis i efterskott! Köpte vin och choklad till present. Kom sedan på att han äter ju inte godis, men han sa att det var ok. Han tar gärna en bit mörk choklad till whiskey. Tur då... :)

När man kör ut till Lena och Peder är det som att köra rätt ut på landet!


Det började skymma när vi for till dem, därför är bilden lite mörk. Men de bor där ute...


Tårtan var visst otroligt god. Mikael sa att där hade Lena överträffat sig själv...



Tomas och Ingela kom just efter oss.


Lena och Peders dotter Wilma (till höger) svamlade hela tiden när jag skulle knäppa kort på henne... Busfrö...



Lena säger att det går inte att knäppa kort på henne. Och faktiskt är hon en sådan som lyckas göra fula miner på i stort sett alla kort. Men det här tycker jag blev rätt bra.

 
Peddan brukar däremot vara lätt att knäppa kort på. Men idag vet jag inte vad som hände. Jag fick inte ett bra kort på honom framifrån. Kan det vara åldern...?


Lena provar min kamera. Ser ni skräcken i mina ögon? Undrar om det är av nervositet att hon ska tappa kameran eller om det är för att jag kommer med på bild?
Det man inser på det här kortet är att om jag och Ingela skulle vara björnar, då skulle Ingela vara brunbjörn och jag isbjörn...


Kommentarer
Ingela

Brunbjörn och isbjörn... hur kom du på det? Men viss färgskillnad är det ju i och för sig...



2008-10-26 21:42:52
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!