Torsdag 16 oktober

2008-10-16 22:06:10 / 1 kommentarer ..


Idag började jobbdagen stressigt. En hel nummerserie skulle byta från den gamla till den nya växeln. Ni minns väl att vi jobbar med två bord...? Det nya växelsystemet är inte lika bra att jobba med som det gamla. Det finns flera saker som vi har sagt till chefen inte är ok. Men det känns som om hon inte riktigt har förstått vad vi menat och tillslut har vi vant oss.

Men så idag satte sig chefen ner och skulle lära sig det nya systemet så att hon kan det ordentligt. Vår härliga chef har ett häftigt humör. Så jag sa till Mallan: -Undrar hur länge det tar innan hon exploderar?

Ja, det tog ca en halvtimme. Sedan tappade hon humöret och var så otroligt arg. Hon menade att det här var ju ett system som var helt oacceptabelt att arbeta i. Det finns massor med fel som gör att vi inte kan ge bra och trygg service varken till de som ringer eller de som vi kopplar till.

Men det är bra när chefen blir arg. Det tog inte länge innan hon hade ringt runt och fixat flera fel. Imorgon ska hon ha möte med projektledaren för bytet till det nya osv... BRA att hon tar tag i saker när hon upptäcker att det inte fungerar på ett bra sätt. Det behövs bara att hon inser hur det verkligen är att jobba med det...

Nåja, dagen lugnade ner sig sedan och vi kunde jobba på som vanligt.

Jag åkte hem och Henning kom och skulle hämta Robin, de skulle till hockeyn. Luleå vann viss hörde jag nyss... Torsdag är ju även dansdag för mig så jag åkte dit strax efter 18 och kom hem ca 20.40. En mycket trevlig kväll med utlärning av en mycket rolig dans... :)

Det blev dock inga kort knäppta idag. Men jag bjuder på några foton från den 2 oktober, då jag var på tjejfika med några av mina goda vänner.


Ingela. En underbar tjej som kom jag brukar kalla min syster, även om vi inte är det minsta släkt...


Mallan var oxå med!


Och så Lena. Här på bilden ringer hennes darling och vill att hon köper tre saker inne på Coop innan hon far hem. Jag kan säga att hon hann glömma vad hon skulle handla flera gånger. Hon till och med ringde mig på mobilen när hon var inne i själva butiken, för att fråga vad det var hon skulle ha. Hennes minne är bra, men inte alltid så långt...


Hon blir i alla fall väldigt lycklig när hon har klarat av handlingen! Hon dansar fram så mycket att bilden blev alldeles suddig...


VI hade en mycket rolig fikastund. Det gör vi väl om snart, tjejer!?


Kommentarer
Ingela

Självklart gör vi om det här snart :-)



Kram

2008-10-16 23:19:10
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!