Torsdag 30 oktober

2008-10-30 22:42:49 / 0 kommentarer ..


Idag fyller min farfar 88 år. GRATTIS... :) Jag ringde honom för att gratulera. Det var ju upptaget flera gånger, men till slut kom jag fram. Han är för härlig min farfar. Jag gillar honom skarpt. Han hade problem med hjärtat för ett tag sedan, men har gjort någon sprängning eller vad det nu är och nu är han i toppform. Han jagar och fiskar och kör skoter och bil. Hoppas verkligen jag brås på honom... Min farmor var det oxå full fart på. När jag ringde höll hon på och fixade mat och annat. Det är bara synd att det är så pass långt till dem. Jag träffar dem alldeles för sällan.

I övrigt har det varit en bra dag. Kallt som f-n ute, men det är väl bara att vänja sig. Än är det ju inte så kallt som det kommer att bli senare i vinter. Väl hemma höll Mikael på med maten. Inte så avancerat. Det blev gröt som vanligt. Givetvis njöt jag av varje tugga.

Efter middagen gick Mikael ut i garaget och jag slog på Mamma Mia-skivan, tog dammtrasan i hand och swichade runt i huset. Hann även vattna blommorna faktiskt. Sedan var det dags för dagens stora händelse... Nu tror ni att jag ska säga någon nyhet och något spännande... Men, det är linedance som är det stora för dagen. Som vanligt riktigt roligt, jag ville inte ens gå hem idag. Nåja, hem gick jag och såg Criminal Minds och sitter nu här för att sedan gå i säng.

Foton:


Rosemarie ska på bio inatt. Nya Bond-filmen. Den börjar 00.07 :) Måste höra imorgon hur den var, ÄVEN om vi vet att hon är kanske inte rätt kvinna att fråga. Hon är helt Bond-galen!


 
Annika har inte fått vara med på min blogg. Men här är hon! En liten, försynt kvinna, som man kan få intrycket att hon är världens lugnaste. Men det säger jag, om bullarna är gömda: Se Annika djupt i ögonen och fråga om hon vet något...



Cissi ville inte vara med på bild idag. Men hon hade en fin hästsvans!



PK ville vara med.



Inte så bra bild, men ändå... Detta föreställer Helena som försöker gömma sig, men jag vet inte riktigt hur hon tänkte. Syns man inte om man är under rutan i dörren, eller vaddå...?



Men jag fick henne tilslut. Växelns fiskpudding. Jag förstår om ni inte fattar vad jag menar. Man måste jobba hos oss för att förstå. Men att vara fiskpudding, det är riktigt fint det...



Mallan behövde en ny väska. Sa att hon måste få plats med matbacken... Hmmm... Hur mycket äter du egentligen, Marlene? Eller var det bara någon slags ursäkt för att få köpa YTTERLIGARE en ny handväska?



Mikael brukar säga att det ser rent för-vligt ut i köket på hans jobb. Det kan jag inte påstå att det gör hos oss. Men nog har jag (och vikarierande kaffechefer) fått reta upp oss på att vissa saker inte har sköts som det borde. Herregud, det är vuxna människor. Men nu finns det där en lapp med kökets regler. Det följs relativt bra måste jag säga. Om det är någon som missköter sig så då kastar vi ingen fisk till den personen på MINST en timme... (Ytterligare en växel-kommentar)


Dagen är slut och jag ska väl lägga mig ner och läsa min bok. Just nu läser jag Perfekta Hemmafruar av Jennifer Weiner. Riktigt bra bok... :)

Jag har ingen ro att gå och sova egentligen. Jag är fortfarande uppvarvad sedan dansen... Tar flera timmar innan man blir normal (för visst brukar jag vara normal oftast?) igen. Och hungrig blir man när man har dansat. Men jag har ätit en apelsin iaf. Ingen som är förvånad över att jag ätit en apelsin, va...?

Jaha... Nä, men då kanske man ska sluta svamla på här då... Men ni får ha det så bra alla. Jag lägger mig nu. Snart. Alldeles strax. Om en liten liten stund. Kanske ska jag bara kolla på några få danser på You Tube först... :)

KRAMIS

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!