Fredag 10 april 2009

2009-04-11 13:10:18 / 0 kommentarer ..


Långfredag idag. Och vet ni... Jag vaknade 7.30 idag och kunde inte somna. Vad är problemet? Jag brukar väl aldrig ha svårt att sova, men nu när jag får ha sovmorgon, så vaknar jag supertidigt...!

Idag så fick vi främmande på förmiddagen. Titan och hans husse och matte, Christer och Marja, kom förbi. Det var roligt... När Titan kom in genom dörren så var han superglad. Dock blev mina fåglar inte så himla superglada, utan de blev istället superrädda och faxade som tok i buren. När Titan upptäckte dem så var det som om hans jaktinstinkt vaknade och det lyste "döda" i hans blick... Det innebar att han fick sitta i koppel inomhus. Trist för honom, men jag tror det var lugnast så.

Efter 3 timmars kaffedrickande och massa surrande, så blev det dags för dem att åka hem. När de då for, så tvingade Mikael mig ut på en promenad. Jag var inte så glad över det, men det var bara att hänga på. Vi passade även på att plocka hem lite påskris. När vi äntligen kom hem igen så var det skönt att ha varit ute... :)

Jag la mig på sängen och vilade i några minuter innan Mikael satte igång mig igen. Den här gången var det lister som skulle upp i garaget och jag var tvungen att hjälpa till. Jag gjorde det och sedan gick jag in och fixade mitt påskris med fjädrar och pynt. Lagade lite middag och plötsligt så ropade Mikael igen.

Jag hann fundera en massa saker som jag säkert var tvugen att hjälpa till med. Men det visade sig att han bara ville att jag skulle komma med och lyssna på hans hoj. Han har bytt ljuddämpare på sin mc nu, och nu låter även den lika coolt som min.

Pratade med Fian oxå. Hon var på betydligt bättre humör idag. Jag ringde, men jag fick inte säga mycket. Hon surrade konstant! Och länge...! Men det var trevligt, roligare att höra henne så än när hon är helt förtvivlad. Hon frågade om hon fick komma hem till oss och äta middag och sova över imorgon. Givetvis! Det blir kul... :)

Som vanligt avslutades kvällen med middag och tv. Vi såg "Så ska det låta" och sedan filmen "Kung Arthur". Riktigt bra båda!

 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!