Lördag 11 april 2009

2009-04-14 18:16:51 / 0 kommentarer ..


Inte heller denna dag fick jag sova som jag hade tänkt. Nog är det konstigt att min kropp har gått i baklås när det gäller att sova ordentligt!

Dagen började mycket lugn måste jag ändå säga. Satte mig vid datorn, medans Mikael pysslade på ute i garaget! Jag sitter på tok förlite vid datorn hemma, än vad jag egentligen vill. Men man måste väl vara lite social ibland oxå.

Efter att jag griljerat påskskinkan så blev det dags för att klä om lite. Och mitt i allt detta kom Fian hem. Mysigt att ha henne kring faggorna. Även fast hon kan bli irriterad över att hennes dator är segare än segast. Konstigt att den gick bra direkt jag kom dit!

Mikael hämtade Britta och vi pratade på en del innan vi lagade middag. Påskbuffé blev det på bordet idag och riktigt gott var det. Gjorde även en efterrätt som vi smaskade i oss efter middagen. Slängde ihop en kladdkaka, trist men gott!

Vi satte oss vid tv:n och inväntade kvällens höjdpunkt; Robinson! Idiotiskt att tycka om ett sådant program egentligen, men jag kan inte låta bli att se det...

Efter Robinson skjutsade Mikael hem Britta medan jag såg Främmande Fågel. Och arg var jag. Jag har ju läst boken och filmen stämde inte alls. Visst brukar man alltid göra om filmerna lite grann, men det här var ju löjligt. Det mesta var "fel" och jag kunde inte låta bli att påpeka det...

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!