Onsdag 1 april 2009

2009-04-01 22:21:23 / 1 kommentarer ..


Första april idag. Jag har inte blivit lurad en enda gång. Tur det, för jag kan bli så sur om någon lurar mig...

Jobbet var en bra dag. Förmiddagsrasten var en av de roligaste på länge. Vi började prata om hur man säger olika saker. Alltså hur man uttalar vissa ord. Plötsligt säger Marlene:
-Jag kan inte säga kupong.
Jag, Annelie och Ulla tittade på henne med frågande min för hon uttalade ordet kupong perfekt! Mallan satte upp pekfingret i luften och sa med ett stort leende:
-Men nu kunde jag!
Dessa meningar gjorde att vi skrattade något så otroligt och tårarna bara rann. Mallan sa åt mig att sluta, som om det var mitt fel...!
Sedan satt Mallan och mumlade resten av rasten och försökte komma på hur hon brukar säga ordet kupong. Men hon sa rätt hela tiden... :)

På lunchen tog vi en promenad upp till restaurangen. Annelie köpte en annan sallad än den hon brukar och man såg på hennes min att det var gott, men ingen höjdare. Kul ändå att vidga sina vyer!

Jag arbetade färdigt med protokollet från APT:n igår. Innan jag slutade så fixade jag till datorerna på min, Annelie's och Mallans arbetsbord. Imorgon går allt över så vi bara har en växel att svara i. Bra eller dåligt!? Jag återkommer om det...

Efter jobbet blev det middag och sedan skjutsades jag till dansen. Onsdagar är det otroligt mycket folk, men vi hade riktigt skoj! När jag återvänt hem så insåg jag att Rent Hus skulle börja så det blev bara att slänga sig i soffan direkt.

Jag hittade en tävling där man kunde vinna att få gå på Kronprinsessans bröllop. Jag frågade Mikael om jag skulle skicka in det, men han var inte så intresserad. Plötsligt får jag veta att han inte gillar kungahuset. Han tycker det är otroligt mycket pengar, till ingenting. Jag kan säga att där är vi helt oense. Jag älskar kungahuset. Det lustiga är att jag har dragit Mikael runt slottet varje gång vi varit i Stockholm. Vi har sett vaktbytet och gjort promenader på slottsgården. Vi har gått in i slottet och tittat på museum där. Och inte en enda gång har jag hört att han avskyr kungahuset! Hmmm. Han måste ändra sin åsikt, för detta är nästintill oacceptabelt!


Kommentarer
Cissi

Kanske hon brukar säga ko-pung ?? Hahhahahah :):)

2009-04-02 08:52:59
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!