Söndag 12 april 2009

2009-04-14 18:32:22 / 1 kommentarer ..


12 april... Jaha... Nu var man 37 år då. Det ser otäckt gammalt ut när man ser det i skrift... Men det kan jag säga, inte känner jag mig som 37 inte, snarare 25... :)

Det finns ju några fler som fyller år idag. Jag väljer att gratulera två stycken:

GRATTIS MAMMA SOM FYLLER 57 ÅR IDAG! (Ja, hon fick mig på sin 20-årsdag)

och

GRATTIS SARA SOM FYLLER 16 ÅR IDAG!


Min födelsedag började med att jag blev väckt och fick ett paket av Mikael. Och vet ni vad jag fick... Kraschpuckar till min kära motorcykel. Det var en mycket bra present. Röda och fina är de och jag längtar att få se dem monterade på hojjen.

Sedan blev det dags att stiga upp och packa färdigt. Det var ju idag dags att åka iväg på ett litet skoteräventyr. Vi mötte upp Gunnar och Mona i Persön och sedan körde vi vidare till Fällträsk. Vi parkerade hos en man som hade en fet labrador och en supernyfiken katt. Katten var överallt hela tiden. Så fort man öppnade en dörr, bagageluckan, släpet osv så var katten där och kollade läget. Katten var precis som en hund  och jag skulle väldigt gärna ha en sådan kissemiss.

Vi körde skoter därifrån till Henke och Jennys stuga. Där väntade de och ytterligare ett par. Vi samtalade lite innan vi körde iväg. Färden slutade vid Kristinakojan där vi åt en god lunch.

Sedan körde vi en annan väg tillbaka till Henkes stuga. Flera timmar var vi ute och inte det minsta lilla sol såg vi. Inte förrän vi körde den sista biten över isen till stugan, då tittade solen fram! Men det var ändå en härlig dag.

Sedan blev det att åka tillbaka till bilen, packa alla saker och återvända hem. Vi åt god middag och firade min födelsedag med en Falcon Bayerskt (klart godaste ölen). Kvällen avslutades med godis och sista delen av Främmande Fågel!


Jenny tog en rökpaus och samtalade med deras stuggrannar som oxå var med idag.


Mikael, Gunnar och Henke står och diskuterar livets allvarliga ting. Eller var det kanske skotrarna som diskuterades...?


Våran (som egentligen är Mikaels) vinterpärla!


Mona står vid deras skoter och fotograferar Henkes ena barn (som inte syns på bild)


Gissa hur avundsjuk jag var på Mona, som hade en riktig kamera, medan jag fick nöja mig med mobilen :(


Den feta hunden (som verkligen var sällskaplig och mysig) springer iväg för att hälsa på nästa människa.


Katten var precis som en hund. Kom springande tillsammans med hunden för att hälsa. Även den sprang runt till alla vi som kom, för att hinna kolla upp vem alla var.


Jag försökte få en fin bild på katten, men det var omöjligt. Detsamma gällde hunden...

Kommentarer
Hon på andra slingan

Grattis i efterskott! Hoppas att du hade en trevlig födelsedag. Kram

2009-04-15 20:20:36
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!