Söndag 26 april 2009

2009-04-26 20:07:39 / 1 kommentarer ..


Imorse vaknade jag av att Mikaels telefon ringde. Än en gång var det SOS som ringde angående ett larm som gick på Stenvalls. Och fortfarande har han inte jour... Man kan ju bli sur för mindre.

Men jag låg kvar och drog mig även fast jag inte kunde somna om. Christer ringde och hörde om vi ville fara och köra hoj med dem, men det gick tyvärr inte. Vi hade lovat att åka och hälsa på Britta, Mikaels mamma.

Vi steg upp och gjorde frukost. Sedan jagade Mikael på Sofie så att hon skulle stiga upp och göra sig klar. Men Mikael han dammsuga huset och jag hann vattna blommor och städa fågelburen innan vi kom iväg.

Vi åkte förbi Blomsterlandet och köpte en blomma till Britta, hon har ju fyllt år. Sedan körde vi hem till henne. Där blev vi bjudna på äppelkaka med vaniljvisp. Eller bjudna och bjudan... Det var vi som hade bakat den och tog med oss till henne... :)

Väl hemma sa jag att jag ville sitta på altanen, men hade inget att sitta på. Mikael sa -Lös problemet! Så jag gjorde det. Rotade fram två altanstolar, tvättade av dem och letade reda på en dyna. Sedan satt jag i lä i solen och bara njöt. Varmt som tusan var det så jag hade faktiskt bara linne på mig där jag satt och lyssnade på ljudbok.

Sedan började det blåsa och jag gick då in igen. Började med maten. Lasagne idag och det tar en himla tid. Lustigt det där; man lagar mat i flera timmar och äter upp det på en kvart. Nåja, det är ju kul att laga mat, så det gör inget.

Efter middagen tvingade Mikael mig ut på en promenad. Jag ville verkligen inte, men han tjatade och tjatade så till slut följde jag med bara för att få tyst på honom. Han sa att jag skulle bli piggare när jag kom hem igen. Han hade rätt...

Nu har jag duschat, deklarerat och betalat alla räkningar så nu ska jag bara mysa resten av kvällen. Van Veteren börjar ju kl 21, så det ska man väl se. Sedan är det sovdags, imorgon är det ju måndag.


Britta's blomma


Sofie var tröttis...


Här satt jag och njöt. Tror nästan jag slumrade till en stund oxå.

 
Kändes konstigt att sitta i ett linne när det var så här mycket snö nedanför altanen.

Kommentarer
Hon på andra slingan

Ni har ju ännu mer snö än vad vi har.....hihihi!

2009-04-26 21:57:13
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!