Tisdag 28 april 2009

2009-04-28 20:36:41 / 1 kommentarer ..


Nästan så fort Annelie kom till jobbet åkte man på värsta utskällningen. Jag hade inte tagit från hennes pulverkaffe, utan jag tog från min egen burk. Nu har jag lovat att ta från henne imorgon. Jag vill ju inte att hon ska vara arg på mig...

Sedan måste jag få gratulera mina vänner i Boden till deras nya inköp. Jag kände väl på mig att det snart skulle komma fler fordon i det huset!

Det ringde ganska mycket på morgonen idag, och en av telefonisterna skulle komma lite sent. Då ryckte våran chef in och svarade. Hon har inte jobbat så mycket i det här nya systemet, men hon var jätteduktig. Det var så kul när jag passerade hennes rum så tittade hon på mig och ögonen lyste. -Det här var jättekul, sa hon! Det är bra att chefen kan göra lite av grundjobbet (eller vad jag ska kalla det) och se vilket fantastiskt jobb hon är chef över egentligen.

På lunchen idag så ringde Schenker. De skulle komma till mig med mitt paket. Jag slängde i mig maten och körde hem. Äntligen fick jag tillbaka mitt objektiv. Det är otroligt mycket saknat ska ni veta.

Jobbet gick bra idag, men det var som en seg dag. Jag hade gärna önskat att tiden hade gått fortare.

Väl hemma åt vi middag och sedan tog jag min kamera och fotade allt vad jag kunde hitta. Det är inte lätt att hitta saker att fota inuti i ett hus där man fotat X antal gånger tidigare. Men drygt ett hundratal bilder hann det bli ändå.

När jag gick in i toaletten tittade jag mot handfatet och där sprang en stoooor spindel snabbt som tusan. Den stannade på min hårspray's flaska och var alldeles still. Jag var lika still jag och visste inte om jag skulle våga röra mig. Jag sträckte mig försiktigt mot dörren, öppnade den och skrek för allt vad jag var värd. Mikael kom rusande alldeles förskräckt. Han trodde det brann. Om det ändå bara var en brand... Men nu är spindeln död och jag gick på den andra toaletten. Jag har just insett varför jag både älskar och hatar sommaren!

Nu sitter Mikael och ser fotboll. Själv sorterar jag bilder. Och är arg för att jag har varit så koncentrerad på datorn så att jag missat "Hitta Hem". Fasen...

Det händer nog inte så mycket mer idag. Blir väl att sitta här någon timme till och sedan gå till sängs. Efter kvälls-te och apelsin så klart!


Första kortet efter jag fått tillbaka objektivet. Inte det bästa kortet jag sett, men glädjen fanns där!


Annelie ville inte riktigt vara med på bild. Men ser ni vad duktig hon är som står upp och jobbar!?


Det beror till stor del på vår (förhoppningsvis) blivande hälsoinspektör; Jaana!


Ullis är mycket koncentrerad innan hon ska ut på bron...


Rosen är nog lika glad som jag att jag fått kameran!


Och Mallan bara jobbar och jobbar...


Robin i sin "berömda" pose.


Min påskblomma som jag fick av Britta. Den lever och frodas.


Mikael jobbar i garaget. Ska visst bli någon slags hylla som han ska han under arbetsbänken. Tyckte han sa något om att jag skulle måla den, men det har jag aldrig lovat... Fast, om han tvättar och servar mina fordon så får jag väl lov att hjälpa honom med det jag kan.


Jag köpte ju en kompaktkamera för en tid sedan. Så här ser den ut.

 
Det sitter en stor fet fluga mellan spröjsen och fönsterrutan. Äcklig är den...


Idag dånar denna skiva med Leonard Cohen ur mina högtalare.


Kommentarer

är du kanske lite lycklig nu mamma ;D

2009-04-28 20:42:27
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!