Torsdag 16 april 2009

2009-04-16 22:12:58 / 0 kommentarer ..


Jag tänkte vara på jobbet klockan 7 idag, för att jobba bort lite lappar som jag har överallt. Jag stämplade in 7.08 så det gick nästan iaf...

Idag fungerade tekniken lite bättre, så det gick därför bättre att jobba. Därför tog jag och Annelie tillfället i akt och hade lite möten idag. Vi är ju kvalitetsansvariga i växeln och därför jobbar vi med lite annat emellanåt. Idag konfererade vi lite om informationsrutiner. Just själva jobbet är väl kanske inte skrattfullt. Men det är det som är så härligt att jobba med Annelie, vi kan skratta åt allt.

Idag skrattade jag så att tårarna forsade ner för kinderna. Jag vet inte en enda person som kan få tre stjärnor (***) att se ut som pepparkaksgubbar. Men det kan Annelie... Så när hon bad mig ta bort de tre pepparkaksgubbarna jag hade skrivit, så brast allt för mig och jag var tvungen att skicka iväg henne att koka kaffe. Så att jag kunde samla ihop mig igen!

Det går liksom inte att återberätta, men det var helt galet. Cissi som satt mitt mot oss frågade lite försiktigt om vi hade kul, och ja... Det lovar jag att vi hade.

Efter fikat gick jag iväg till nästa möte nere på Länsteknik. Denna gång gällde det telefonisidan på vårat intranät. Mycket trevlig stund. Min granne var med på mötet så vi hann prata lite skvaller oxå innan jag tog mig därifrån.

När jag kom hem skulle ju bilen in i garaget. Vi har gummimattor som man ska köra upp på när man ska in i garaget. Två smala mattor... Ibland spinner jag lite så den ena glider lite ner mot själva garageporten. Idag så lyckades jag spinna till ordentligt så höger matta blev som ett enda trassel under bilen. Mikael frågade hur i hela friden jag lyckades, men det krävs en riktigt känsla för att få till det!

Har dansat ikväll. Mycket trevligt, som vanligt. Pratade med Fian som var i mer eller mindre chock efter att hennes pojkväns pappa varit med om en olycka. Han mår efter omständigheterna rätt bra, men det var ju en chock för hans nära och kära.

Nu ska jag se lite Gordon Ramsey och sedan blir det att mäta sängen!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!