Torsdag 2 april 2009

2009-04-02 22:06:45 / 0 kommentarer ..


Idag skulle det ske. Äntligen skulle vi få en växel att jobba i. Sunderbyn byter från det gamla till det nya systemet. Eftersom vi inte känner att tekniken har fungerat så bra i det nya, så var det lite nervöst när hela stora Sunderbyn skulle in i det. Jag började egentligen 8, men var på plats redan 7.20 för att vara beredd att rycka in vid kris.

Men jag hade inte behövt oroa mig. Det fungerade så himla bra! Dock blev mitt telefonistprogram helgalet vid fika och jag fick ett totalt utbrott. Hämtade den stackars teknikern och sa (med stora bokstäver) att jag inte accepterade detta. Chefen sa att det är inte för intet som jag är rödhårig... Till det kommer humöret!

Nåja, teknikern löste problemet. Min explosion ebbade ut och allt blev lugnt igen. Sedan fortsatte dagen i ett bra tempo. Sofia kom förbi och lämnade lite grejor. Jag följde med henne upp till bussen när jag hade lunch och vi surrade bort lite tid. Jag rensade borden från de gamla sidotelefonerna och de gamla växelborden och kände mig nöjd.

Någon minut innan 17 så ringde platschefen för SUS och hade akut behov av hjälp. Hon var tvungen att ha lite info ut på Insidan. Tur att det var jag som stängde idag. Jag fick jobba över ett tag idag, men det gick ändå bra.

Väl hemma blev det bara att slänga i sig mat och sedan drog vi iväg mot Boden. Jag, Mikael och Sofia. Vi for först till bolaget i Boden och köpte en whiskey till Tomas eftersom han fyllt år. Sedan blev det ett besök på Fria och hälsade på Tomas som var på sitt arbete.

Ingela kom dit och vi fick se hennes kontor. Jag säger då det, vilken himla stol hon hade! Konstig, men ganska skön faktiskt. Efter lite surr och snack så åkte vi hem till Tomas och Ingela och drack kaffe. Mycket surr om skotrar och stugor blev det. En mycket trevlig kväll...!

Missade Criminal Minds idag, men jag får väl försöka klara mig utan. Missade även dansen, men det är väl så här i livet att man kan inte få allt...

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!