Fredag 28 augusti 2009

2009-08-30 17:51:38 / 0 kommentarer ..


Idag är en sådan dag när jag måste börja med en hälsning:

Jag gratulerar Annelie på hennes 36-årsdag idag!!!

Sedan vill jag tacka Per, som via Rosen, gjorde mig uppmärksam på att jag trodde det var juni i onsdags. Nu har jag ändrat så att det är rätt!

Idag var vi lite folk på jobbet. Men vi har ändå haft det bra. Just idag är det nämligen 10 år sedan Sunderby Sjukhus invigdes, så det har varit mycket galej... Chefen lovade oss att vi skulle få gå upp och kolla lite, så jag och Annelie tog oss en runda. Jag kan inte påstå att det var så mycket att se, men det var ändå trevligt med en paus.

Väl hemma stod det jättefina blommor på köksbordet. Mikael är ju så söt och kommer med blommor åt mig då och då. Idag var en sådan dag. :) Det gillar jag massor...

På kvällen så hände det inte så mycket. Det blev middag och sedan tv. Vi skulle se en film, men det var lite av det sämsta jag har sett på mycket länge. Istället såg vi Blåsningen och det var egentligen inte mycket bättre, men den var mysig att slumra till iaf... ;)

Här kommer tre bilder som Ingela tog under surströmmingsmiddagen i måndags.


Jag brukar öppna burken i vatten, men jag ides inte hämta det. Därför fick jag skylla mig själv när det sprutade från burken, över hela mig...


Vi satt ute på baksidan hos mig och åt.


Kaffet tog vi dock inomhus. Då fick även Vanilj vara med...

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!