Lördag 29 augusti 2009

2009-08-30 18:03:07 / 0 kommentarer ..


Vaknade upp till ett otroligt dåligt väder. Herregud vad det regnade...!

Vi lät Vanilj vara med vid frukostbordet idag. Det är hennes favorittid. Hon snor lite ägg och sedan smaskar hon i sig det med stor glädje... Mikael tycker att det är lite jobbigt med en fågel som springer runt och vill sno mat från tallrikarna, men men...

Vi åkte sedan en sväng till Dollar Store och handlade till flickorna lite saker. Sen skulle vi till bilaffärer, för Mikael ville provköra bilar. Men de vi skulle till hade lördagsstängt, så det blev inget av med det. Istället for vi till farmor och vattnade hennes blommor och sedan åkte vi ut mot Storheden.

Vi bestämde oss för att dricka kaffe och gick på Coop. Det var jättefullt på fiket, men vi hittade PK där, så vi satt och fikade med henne. Trevligt... :)

Sedan for vi till Ö&B där jag inhandlade flera saker. Jag köpte en stor transportbur, en klöspåle, lite kattleksaker och kattmat. Man måste ju förbereda.

Efter en sväng på Ica Maxi åkte vi och hämtade Sofie och sedan hem. Idag fick vi besök från Christer o Marja och med sig hade de Titan. Han var betydligt lugnare denna gången än förra gången, men han hade fortfarande "döda fåglarna"-blicken. Så han fick inte släppas lös...

Resten av kvällen hände det inte alls mycket. Lite mat och lite tv. Som vanligt.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!