Söndag 16 augusti 2009

2009-08-16 19:40:20 / 0 kommentarer ..


Jag var inte sugen på att fara och köra hoj idag. Mikael sov längre än jag hade inte heller siktet inställt på mc-körning. Vädret var ju inte heller det bästa idag.

Så vad roade vi oss med denna söndag...!? Ja, Mikael gick ut och skottade jord. Skottade bort en stor hög från gården och spridde ut den runt huset. Själv tog jag itu med dammtorkandet. Det är ju lätt att sådant kommer på sidokant när det är semester och strålande väder.

Så idag har jag dammtorkat och pysslat med fåglar och blommor. Har rensat bort tjafs och gjort massor med saker som man tycker är härligt iaf efteråt.

Sedan åkte vi till affären och handlade. Idag var det beställt palt till middag... Farmor lyckades komma förbi precis när vi höll på, så vi fick en extra middagsgäst vid bordet idag. Trevligt... :)

Ikväll sitter jag vid datorn och ser på tv. Det är ju friidrott... Om några timmar är det final i 100 m Herrar. Jag hejjar på Usain Bolt och GISSA om jag kommer att skrika om han inte vinner...

Sista bilderna från semestern... Efter Norsholm körde vi upp mot Falun. Där var vi oxå i några dagar.

Klicka på bilderna för att se dem större


I Ludvika fick Mikael göra något han längtat efter. Provköra en GoldWing. Jag åkte och jag säger då det; man sitter fint bak på en sådan hoj.

 
Under en av dagarna i Falun körde vi runt Siljan. Vi stannade bla till där de tillverkar dalahästar (och älgar).

 
I Mora tittade vi på en båttävling. De gick otroligt snabbt...

När vi varit i Falun så bodde vi en natt i Gävle och en natt i Umeå. Sedan for vi hem! Nu ska jag inte besvära er med fler bilder från min mc-semester. Imorgon kommer det andra bilder... :)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!